Šventinė vakarienė su kranais gali baigtis baudomis

Po „Vilniaus dienos“ publikacijos apie tai, kaip vėlų ketvirtadienio vakarą sostinės Rotušėje šventę UAB „KMT“ atstovai į miesto aikštę neteisėtai susivežė ir statybinę techniką, Vilniaus valdžia pranešė ketinanti bausti galimus pažeidėjus.

Vėlų rugsėjo 18-osios vakarą sostinės senamiesčio gatvėmis vaikštinėję vilniečiai ir miesto svečiai pamatė neįprastą vaizdą. Rotušės aikštėje sukinėjosi du didžiuliai kranai, iš kurių naktinio senamiesčio vaizdais grožėjosi kostiumuoti vyrai.

„Vilniaus dienai“ išsiaiškinus, kad taip Rotušės aikštėje linksminosi UAB „KMT“ atstovai, miesto valdžia pranešė, kad bendrovės direktoriui gresia bauda dėl galimai neteisėto renginio.

Uždarosios akcinės bendrovės „KMT“ direktoriui išsiųstas oficialus kvietimas iki spalio 1 d. atvykti į Vilniaus miesto savivaldybę, Viešosios tvarkos skyrių dėl galimo Tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimo.

Tokiems renginiams, koks vyko rugsėjo 18-ąją, pagal Tvarkymo ir švaros taisykles Savivaldybės administracija išduoda leidimus, tačiau UAB „KMT“ dėl leidimo nesikreipė ir renginį organizavo be leidimo.

Bendrovės direktoriui atvykus į Vilniaus miesto savivaldybės viešosios tvarkos skyrių, bus surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, o medžiaga perduota nagrinėti Administracinei komisijai.

Vilniausdiena.lt primena, kad įrodžius pažeidimą, bendrovės direktoriui gali būti skirtas įspėjimas arba bauda iki 2000 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių