Šventės metu bus ribojamas eismas

Kauno miesto viešosios policijos pareigūnai įspėja, kad šventės „Kauno miesto diena 2008" metu, gegužės 23, 24, 25 dienomis kai kuriose gatvėse bus ribojamas eismas, todėl prašoma vairuotojus į tai atkreipti dėmesį.

23 d. nuo 18 val. iki renginio pabaigos, o šeštadienį ir sekmadienį nuo 11 val. bus apribotas eismas miesto Senamiestyje. Čia bus galima įvažiuoti tik su specialiais leidimais. Eismas bus ribojamas Jonavos gatvėje ties prekybos centru IKI. Nebus galima važiuoti Šv. Gertrūdos, M. Daukšos ir Aleksoto gatvėmis.

Sekmadienį nuo 18 val. bus ribojamas eismas Karaliaus Mindaugo prospektu nuo Birštono g. Senamiesčio tilto link, nebus galima važiuoti Aleksoto tiltu, o nuo 20 val. bus uždraustas ir pėsčiųjų eismas per tiltą. Eismas bus atnaujintas tik po vidurnakčio šventinių fejerverkų.

Sekmadienį nuo 11 iki 12 val. bus uždarytas eismas Žemaičių g. atkarpoje nuo Savanorių pr. iki K.Donelaičio g.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad dėl sudėtingesnių eismo sąlygų Jonavos g. bus nelengva rasti vietos pastatyti automobilius, todėl kauniečiai raginami į šventę vykti visuomeniniu transportu. Vairuotojų prašoma paklusti policijos pareigūnų nurodymams.

Pasak Viešosios tvarkos tarnybos viršininko Remigijaus Stuko, tokių masinių renginių metu pareigūnams daug nerimo kelia neblaivūs nepilnamečiai. Tikimasi, kad šįkart prekybininkai bus atidūs ir neparduos alkoholinių gėrimų aštuoniolikos metų neturintiems jaunuoliams.

Kauno miesto viešosios policijos pareigūnai Kauno miesto šventės „Kauno miesto diena 2008" metu prižiūrės viešąją tvarką ir rūpinsis gyventojų bei svečių saugumu. Į pagalbą policijai ateis LR VRM Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai ir M. Romerio teisės universiteto Viešojo saugumo fakulteto studentai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių