Švedijoje sulaikytas Lietuvos keltas penktadienį pajudės į Klaipėdą

Trečiadienio vakarą Švedijoje sulaikytas Lietuvos keltas „Liverpool Seaways“ jau penktadienio vakare turėtų išplaukti į Klaipėdą.

Ketvirtadienį visi jame buvę keleiviai buvo pragabenti į namus.

„Visi kelte buvę keleiviai pargabenti į namus, jie parplukdyti kitu kompanijos keltu“, – sakė „DFDS Seaways“ Rinkodaros skyriaus vadovas Vaidas Klumbys

Danijos kompanijai „DFDS Seaways“ priklausantis keltas „Liverpool Seaways“ Švedijos Karlshamno uoste įstrigo trečiadienį dėl Švedijos transporto agentūros aptiktų techninių pažeidimų.

Pasak V.Klumbio, laivas sulaikytas dėl trijų neatitikčių.

„Dvi iš jų jau ištaisytos, laivas su keleiviais ir kroviniais pagal grafiką turėtų grįžti namo“, – teigė V.Klumbys.


Šiame straipsnyje: Liverpool Seawayskeltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Plaukikas

Plaukikas portretas
Trečiadienį keltas sulaikytas, o ketvirtadienį jo keleiviai jau buvo namie :)))) Įdomu kaip - ant sparnų parlėkė su visais sunkvežimiais??? :))) Sekantis keltas išplaukė tik ketvirtadienio vakare, tad keleiviai turėtų būti namie tik šiandien! Gėda lietuvai už tokius keltus! Saugumo visiškas nulis!

Kardas

Kardas portretas
nu dabar kai keltas gris, tai matyt Lietuvos saugios administracijos inspektoriai (uz tai kad paraziurejos pazeidimus) kelta turetu patikrinti ir sulaikyti kokiomis dviem parom ilgiau nei svedai, mes juk irgi mokam gerai dirbti

Plaukikui

Plaukikui portretas
Kodėl saugumo visiškas nulis? Gloria sudegė, o nei vieno žuvusio ir tik 3 buvo nugabenti į ligoninę. Nors nebūtų lietuviai, išsikapstyti sugeba patys. :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių