Svarbiausias 2011-ųjų Kauno įvykis – „Žalgirio“ arenos atidarymas

„Žalgirio“ arenos atidarymą kauniečiai laiko svarbiausiu miesto įvykiu 2011 metais. Tokią nuomonę atskleidė apklausa, kurioje dalyvavo portalo kaunodiena.lt skaitytojai.

Tai, kad didžiausios Baltijos šalyse arenos atidarymas yra reikšmingiausias praėjusių metų Kauno įvykis, nurodė beveik 29 proc. apklausos dalyvių. Šį įsimintiną renginį stebėjo laimingieji, sugebėję tilpti į sausakimšą areną, o per televiziją – visa Lietuva.

Didelio atgarsio taip pat sulaukė tarptautinė Hanzos šventė, kuriai plojo delegacijos iš daugiau nei 100 miestų. Už ją balsavo 21,5 proc. skaitytojų.

Trečioje vietoje liko Europos krepšinio čempionato finalas, išgarsinęs Kauną visame Senajame žemyne. Už šį įvykį savo balsą atidavė maždaug 19 proc. apklausoje dalyvavusių žmonių.


Šiame straipsnyje: kaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kowno protas

Kowno protas portretas
Kowno yra Kowno. Mieliausi įvykiai tie, kurie susiję su nekompensuotomis išlaidomis ir pinigų išpumpavimu iš Kowno benzokolonkės.

kauniokas

kauniokas portretas
svarbiausia,kad atgauti 4000000000lt ir bus sugrazinti valdzios nusavinti litai kaunieciams!, Prie ko cia ta nauja didele,nejauki SPORTO SALE???!

gedas

gedas portretas
neoficialus sios sporto sales pavadinimas galetu buti "Makedonijos" arena, turint omeni, kad statyba buvo apaugusi legendinemis aferomis, tame tarpe dalyvaujant ir zmonems is bc zalgiris(kaip G.Navikauskas), todel nenuostabu, kad pirmosios ir svarbiausios oficialios varzybos buvo pralaimetos Makedonijos komandai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių