Surastas vyras, prie prokuratūros padėjęs laidotuvių gėlių krepšelį

Policija sulaikė vyrą, kuris įtariamas prie Kauno apygardos prokuratūros padėjęs laidotuvių gėlių krepšelį, dvi aprūkusias žvakides ir ant grindinio pripylęs rudos spalvos skysčio.

Incidentas užfiksuotas balandžio 4 d. apie 23.30 val. Kaune, Laisvės al. 32. Praėjus savaitei, ketvirtadienį, kriminalistai sulaikė įtariamąjį – 44 metų G. K. Jis buvo uždarytas į areštinę.

Kauno apygardos prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo. Už tokį nusikaltimą gali būti baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Šiandien Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras E. Palaima kreipėsi į teismą, kad būtų leista G. K. suimti. Įtariamajam teismas skyrė 3 mėnesių suėmimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Kaip nori tai moka dirbti. Bet lai pabando kokią finansinę aferą išnarplioti. Tada bus "įrodymų nerasta".

egis

egis portretas
Kažkoks "bespredielas", jei eiliniam piliečiui paliktų tokią "dovanėlę", tai vargu ar ką blogo pareigūnai įžvelgtų, o kai prie prokuratūros tai jau matai grasinimas nužudyti... Akivaizdus darbo resursų eikvojimas. Kodėl tai priimta kaip grąsinimas nužudyti? Taigi ne bombą ar kokius nuodus paliko.

AO

AO portretas
"Dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo" - gerai sakoma, svarbu rasti kaltininką, o straipsnį pritaikysime. Krepšelis padėtas prie visuomeninio pastato, tai koks asmuo čia terorizuojamas ar kokiam asmeniui čia sutrikdoma sveikata? . Absurdas ir daugiau nieko.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių