Sūnų gelbėjęs klaipėdietis pradėjo skęsti pats

Į duobę pakliuvusį vienuolikmetį sūnų gelbėjęs tėvas pradėjo skęsti pats. Klaipėdiečius į krantą pargabeno gelbėtojai.

Nelaimė Girulių paplūdimyje įvyko ketvirtadienio vakarą apie 19 val.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad jūroje maudęsis vienuolikos metų berniukas pakliuvo į duobę ir pradėjo skęsti.

Gelbėti vaiko puolė tėvas. Vyras taip pat pradėjo skęsti. Į pagalbą tėvui ir sūnui atbėgo gelbėtojai. Jie pargabeno vaiką ir vyrą į krantą.

Pasak A.Siakki, sūnui ir tėvui paplūdimyje budėję medikai suteikė pirmąją pagalbą, tačiau jie vis tiek jautėsi prastai, nes prigėrė vandens.

Į paplūdimį buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Nukentėjusiuosius jie išvežė į ligoninę.

A.Siakki tvirtino, kad duobė jūroje buvo pažymėta specialiu ženklu, tačiau jo nebuvo paisoma. Šią savaitę jau antras atvejis, kai besimaudantys jūroje pakliūva į pažymėtas duobes ir pradeda skęsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G.C

G.C portretas
Pagal sveikatos ministro isakyma ,o taip pat Klaipedos savivaldybes tarybos sprendima ,papludimiuose turi but atitvertos vietos vaikams maudytis ,kad panasiu nelaimingu atsitikimu nebutu ..skendusio berniuko tevu vietoje .o tai[p pat visu kitu ,turinciu mazamecius vaikus .paduociau savivaldybe i teisma del minetu isakymu ir sprendimu nevykdymo ,ir vaiku saugumo neuztikrinimo

xe xe

xe xe  portretas
kazka jau cia sugalvojot idomaus , man atrodo tokios vietos vaikams maudytis , buna tik baseinuose :)) nei viename lietuvos papludimy tokiu vietu nesu mates .. o zmones tarsi akli , kurti , nepaiso nei gelbetoju perspejimu , nei veliavu , nei ispejamuju zenklu pastatytu prie vandens ... nesupranta lietuvos zmones pavojaus , nesupranta .

tam xe xe

tam xe xe  portretas
kad nsi mates tai tikiu ,.nes manau dar daug ko nesi mates ir girdejes ,.o del maudyniu vietu ,imk ir pasiskaityk ,sveiktos ministro ir Klaipdos miesto taybos sprendimus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių