Sumušta ir išprievartauta vilnietė atsisakė rašyti pareiškimą

Kovo 13-osios vakarą vienos iš Vilniuje esančių klinikų medikai policijai pranešė, kad kovo 10 d. į juos kreipėsi moteris (gim. 1975 m.), kuri paaiškino, jog buvo sumušta ir išprievartauta.

Medikai jai konstatavo įvairių kūno vietų sumušimus ir nosies žaizdą. Ji išleista gydytis namuose, rašo portalas delfi.lt.

Policijai nukentėjusioji vilnietė papasakojo, kad kovo 9-osios naktį ji iš namų Pilaitėje išėjo pasivaikščioti. Apie 2 val. prie jos sustojo „BMW X5“, iš jo išlipę nepažįstami vyrai įsitempė ją į automobilį, ten sumušė ir išprievartavo. Kitą dieną moteris kreipėsi į medikus.

Portale delfi.lt teigiama, kad policininkams, kurie nukentėjusiąją susirado patys, gavę žinią iš klinikos, moteris sakė norinti viską pamiršti ir rašyti pareiškimą atsisakė, todėl ikiteisminis tyrimas nepradėtas.


Šiame straipsnyje: nusikaltimasVilniuspilaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

na taip

na taip portretas
Ko išėjo naktį? Gal todėl ir nesikreipia į policiją.

klp.

klp. portretas
Jai patiko!

jooooooooooooooo

jooooooooooooooo portretas
o kokia iš to nauda? juk užtampys po teismus... akistatos , liudijimai , kaltinimai ir t.t. gal ten buvo įtakingų tėvelių sūneliai ir pačią apkaltins... Lietuvoj visad gina banditus ir turtingesnius.... pasvarstė ir nemato prošvaisčių
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių