Sulaikytas bankus mėginęs apiplėšti vyras

Trisdešimtmetis įtariamas pasikėsinimais apiplėšti AB banko „Snoras“ filialus Vilniaus Fabijoniškių ir Didlaukio gatvėse. Už nusikaltimus jam gerisa nuo dvejų iki dešimties metų kalėjimo.

Vilniaus policija pranešė, kad Nusikaltimų tyrimo valdyba atlieka ikiteisminius tyrimus dėl pasikėsinimų apiplėšti du banko „Snoras" filialus Vilniuje.

Šių metų gruodžio 5 d., apie 18 val. 45 min. kaukėtas vyriškis įsiveržė į banko filialo patalpas, esančias Didlaukio g. 1 ir panaudojęs šaunamąjį ginklą pasikėsino pagrobti ten buvusį turtą, tačiau pasikėsinimui nepavykus - pasišalino. Tą pačią dieną, apie 19 val.15 min. kaukėtas vyriškis įsiveržė į kitą „Snoro" banko filialą, esantį Fabijoniškių g. 2 ir vėl, naudodamas šaunamąjį ginklą, bandė pagrobti turtą, tačiau pasitraukė nepavykus įgyvendinti nusikalstamus kėslus.

Ikiteisminio tyrimo metu Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai nustatė, kad abu nusikaltimus padarė tas pats asmuo. Surinkus pakankamai įrodymų, gruodžio 18 d., 30-ie metų Vilniaus miesto gyventojui J. O. buvo pareikšti įtarimai dėl pasikėsinimų apiplėšti banko filialus panaudojant šaunamąjį ginklą.

Už šių nusikaltimų padarymą Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimo bausmę nuo dviejų iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių