„Suicide DJs" pristatys debiutinį albumą

Jau rytoj, spalio 31 d., aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs"  Vilniuje esančiame Tolerancijos centre pristatys savo pirmąjį albumą „Animation (...)".

Pilnas naujojo albumo pavadinimas skamba itin originaliai - „Animation (arba išsvajota kelionė mintimis tenai, kur nepripažintose erdvėse savo spindulius slepia chaoso deimantas ir skvarbus samurajaus žvilgsnis seka kiekvieną šeško judesį, o visos istorijos turi laimingą pabaigą; kaip ir ta, kai sulig paskutiniu oro gurkšniu įsmeigus pirštą į dangų buvo ištarta „Dieve, leisk pabaigt" ir sąmonę pripildė visaapimančios harmonijos suvokimas, kuris smelkdamasis į pasaulio esmę užmigdė bei pažadino tave užliejantį prastos kokybės nuoširdžios muzikos skambesį, sumišusį su tolimų žodžių aidais, tolydžio stiprėjantį ir pavirstantį galinga bz šėšėlių lavina, sugrįžtančia į tavo sąmonę pirmu pasitaikiusiu impulsu apie tai, kad žodžiai taip pat turi pojūčius, įsiklausyk, kaip verkia skiemuo neteisingai kirčiuojamas, ir kai jau laikas išeit, pakeliui atgal į realybę tu jauti, kad viskas aplink iš tiesų priklauso tau ir atsirado dėl tavęs, ir tai yra nepakartojama, ir kad kiekviena meilė turi atsaką, todėl to jausmo didybė paskandina tave, bet prieš paskęstant tau šmėkšteli, kad visa tai galbūt tėra tik greitai besikeičiantys vaizdai, sudarantys savotišką judesio iliuziją)".

Šis spalvingas ir intriguojantis albumo pavadinimas neabejotinai yra ilgiausias Lietuvoje ir vienas ilgiausių, galbūt pats ilgiausias, visame pasaulyje!

Muzikos gerbėjams grupė pateiks dvylika dainų, tarp kurių skambės „The Samurai Song", „Final Shot (Vitaras Remix)", dabartinis radijo singlas „Time to Leave" ir kiti kūriniai.

Debiutinio albumo, pačiu ilgiausiu pavadinimu pristatymas vyks spalio 31 dieną, penktadienį, Vilniuje Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2)  nuo 20 val.

 


Šiame straipsnyje: suicide djs

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių