Studentams – miesto pažinimo žaidimai sostinės gatvėse

Rugsėjo 14 – 19 dienomis Vilniaus turizmo informacijos centras jau ketvirtąjį kartą organizuoja renginius studentams „Studente, pažink ir pamilk miestą, kuriame studijuoji!“.

Ši akcija, vykstanti kiekvieną rugsėjį, tapo tradicine. Ji yra atvira visiems studentams, norintiems geriau pažinti miestą ir bent trumpam pabūti turistais sostinėje. Visi renginiai studentams nemokami.

Šių metų renginių programoje per šešias renginių dienas organizuojamos net 25 skirtingos ekskursijos. Studentai kviečiami ne tik lankytis muziejuose, parkuose, galerijose, ekskursijose, žygiuose, bet taip pat ir aktyviai dalyvauti specialiuose žaidimuose. Tikimasi, kad pirmą kartą į renginių programą įtraukti žaidimai suvilios studentus ieškoti atsakymų į klausimus keliaujant po lankytinas Vilniaus vietas, fotografuoti jas ir laimėti puikius prizus.

Praėjusių metų renginiuose apsilankė 539 studentai, dalis iš jų buvo užsirašę antrąjį ar trečiąjį kartą. Atsižvelgiant į didelį susidomėjimą, ir šįmet kviečiame studentus iš anksto pasiimti kvietimą į norimą renginį. Vietų skaičius ribotas.


Šiame straipsnyje: orientaciniai žaidimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių