Statybose daugiau tvarkos

Šiandien surengtoje išvykoje po sostinės statybų aikšteles miesto valdžia ir municipalinės policijos atstovai pastebėjo, kad situacija statybose pastaraisiais mėnesiais žymiai pagerėjo.

Reido metu buvo aplankyta jau keturis kartus už miesto Tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimus bausta įmonės „KAYI Construction“ statybvietės Ozo gatvės prieigose.

Nors ir šįkart tikrintojai turėjo pastabų, mero Juozo Imbraso teigimu, situacija Vilniaus statybose pastaraisiais mėnesiais žymiai pagerėjo.

„Statybviečių tvarkymui skiriama gerokai daugiau dėmesio ir pastangų. Statybų aikštelės, ypač jų prieigos tvarkomos kur kas atidžiau ir dėl Kontrolės poskyrio darbuotojų prevencinės veiklos. Aplaidžiai dirbančių įmonių vadovams asmeniškai surašomi pažeidimų protokolai, skiriamos baudos, nors dažnai pakanka ir pokalbio“,- komentavo sostinės meras J. Imbrasas.

Rugsėjį Kontrolės poskyrio darbuotojai gavo 168 gyventojų pranešimus dėl įvairiausių viešosios tvarkos pažeidimų. Buvo surašyti 22 administracinės teisės pažeidimų protokolai dėl Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklių pažeidimų, 19 dėl Tvarkymo ir švaros taisyklių nesilaikymo, 70 – nelegalios lauko reklamos. Taip pat baudžiama dėl Triukšmo prevencijos viešose vietose, Atliekų tvarkymo, Gyvenamųjų ir bendrojo naudojimo patalpų naudojimo taisyklių pažeidimų.


Šiame straipsnyje: statybvietės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių