Sporto šventėje pasieniečiai varžėsi su gimnazistais

Pakrančių apsaugos pasieniečiai su Klaipėdos gimnazistais varžėsi estafetės ir virvės traukimo rungtyse bei krepšinio aikštelėje.

Ketvirtadienį  VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės (PAR) pasieniečiai dalyvavo Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje vykusioje tradicinėje sporto šventėje. Varžybose dalyvavo trys komandos – dvi gimnazistų ir pasieniečių. Šventės metu rungtasi estafetėje, virvės traukimo ir krepšinio varžybose.

Estafetę, kurioje viską lėmė dalyvių vikrumas ir greitis,  nugalėjo gimnazistų komanda. Šioje rungtyje pasieniečiai buvo antri.

Virvės traukimo varžybose pasieniečiai pralaimėjo jungtinei moksleivių komandai. Tik krepšinio aikštelėje geriau sekėsi VSAT pareigūnams. Jie gimnazistus įveikė rezultatu 50:41.

Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijos moksleiviai ir PAR pasieniečiai sportinėse varžybose susitinka jau ne pirmą kartą. Dažnai moksleiviai savo koncertinėmis programomis pagyvina rinktinėje organizuojamus renginius. Gimnazistai dalyvauja ir pasieniečių padaliniuose organizuojamose atvirų durų dienose. PAR Uosto užkarda su „Vėtrungės“ gimnazija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių