Iš sporto klubo pavogė ir pinigus, ir automobilį (papildyta)

Vagys Kaune iš sporto klube esančios spintelės pavogė ne tik lankytojo rankinę su dokumentais ir pinigais, bet ir nuvarė kieme stovėjusį jo ketverių metų senumo „Range Rover Sport“ visureigį.

Nusikaltimas įvykdytas trečiadienio vakarą, apie 20 val., Aušros gatvės 42A numeriu pažymėtame pastate. Ten sportavęs keturiasdešimtmetis kaunietis, po treniruotės grįžęs į persirengimo kambarį, pastebėjo, kad iš spintelės pavogti jo daiktai. Vagišių padaryti nuostoliai įvertinti daugiau kaip 100 tūkst. litų.

„Pas mus sporto klubas jau seniai neveikia, patalpos uždarytos ir nebenaudojamos. Gal pareigūnai kažką sumaišė, bet „Sporto viešbučio“ pastate joks nusikaltimas neįvykdytas. Greta yra lengvosios atletikos ir futbolo maniežai. Galbūt ten žmogus ir sportavo“, - sakė telefonu atsiliepusi moteris.

Vyras pasigedo rankinės, kurioje buvo pinigai, laikrodis „Chapard“, raktai, mobiliojo ryšio telefonas, asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelės ir automobilio dokumentai bei rakteliai.

Išėjęs į kiemą vyriškis pasigedo ir ten palikto „Range Rover Sport“ markės automobilio. Visureigis buvęs 2006 metų laidos, juodos spalvos.

Nukentėjusysis nuostolį įvertino 112 tūkst. 900 litų. Anot ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėjusių teisėsaugininkų, bemaž visą šią sumą sudaro automobilio kaina. Transporto priemonę vyriškis buvo įsigijęs lizingu.

Nusikaltimą aiškinasi mašinvagių gaudynėse besispecializuojantys Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai.


Šiame straipsnyje: vagystės kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių