Per speigą į Santuokų rūmus žengė ir žinomos poros

Penktadienio pavakarę, paskutiniai šiandien Vilniaus Santuokų rūmuose po penkerių metų draugystės žiedus sumainė „Lietuvos ryto“  televizijos orų „berniukas“ Paulius Skučas (27 m.) ir toje pačioje televizijoje laidų vedėjos karjerą neseniai pradėjusi jo mylimoji Indrė Kuodytė (26 m.).

Pasak Santuokų rūmų darbuotojos, nei šiai, nei kitoms devynioms šiandien susituokti panorusioms poroms šaltis šventės nesugadino.

Žinomos poros nesutrikdė ir tai, kad ceremoniją stebėjo  ne tik artimiausi žmonės ir draugai, bet ir gausus žiniasklaidos būrys.  Jaunąją šildė ne tik geros emocijos, bet ir megztas vanilės spalvos kostiumėlis, kuriuo ją papuošė gera bičiulė, dizainerė Indra Dovydėnaitė, kuri su vyru Dovu Serapinu per ceremoniją atliko ir liudininkų funkciją.

Gausiame sveikintojų būryje buvo galima pamatyti televizijos ir radijo laidų vedėją Vytenį Sinkevičių su šeima, dainininkus Jurgį Brūzgą ir Vaidotą Valiukevičių su draugėmis, avalynės dizainerę Rūtą Rimšelienę. Indrė pasirinko dvigubos pavardės variantą ir tapo Kuodyte –Skučiene.

Jaunavedžiams ir gausiam sveikintojų būriui  buvo leista pasilikti iškilmių salėje, nes tai buvo paskutinė ceremonija iš 10. Tačiau po ceremonijos nei čia, nei lauke sveikintojai šampanu nesimėgavo. Pastato viduje vartoti alkoholinius gėrimus draudžia įstatymai, o lauke išgerti sutrukdė kone arktinis šaltis.

Pasak Vilniaus civilinės metrikacijos skyriaus vyriausiosios inspektorės Jolantos Pleškovienės, šis penktadienis, nepaisant šalčių, niekuo nesiskyrė nuo kitų. Visos 10 ceremonijų įvyko, kaip ir buvo planuota, nebuvo jokių nesklandumų. „Šiandien labai gražios poros tuokėsi“,  - pastebėjo ponia Jolanta.


Šiame straipsnyje: vestuvėssantuoka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
Pauliau, tau ir Tavo išrinktąjai sėkmės.

yeah

yeah portretas
man,nors ir atrodai kaip ''dizaineris'',nepazistu nei taves ,nei tavo 2 puses-tapk izymiu ir oriu ''oru berniuku'':)

p

p portretas
O kas cia per ciudiku kompanijos?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių