Sostinės senamiestyje atidaromas restoranas „Pilies šokoladinė“

Vasario 12 d. Vilniaus Pilies g. 8, duris pravers restoranas "Pilies šokoladinė". Restoranas unikalus tuo, kad kiekvienas, čia apsilankęs, galės stebėti šokoladinių saldainių gamybą ir iškart jų paragauti.

"Pilies šokoladinė" – jau dešimtoji manufaktūros "AJ šokoladas" šokoladinė Lietuvoje.

"Tokio tipo restoranų pasaulyje labai mažai, todėl didžiuojamės, kad Vilniuje atsirado vienas iš jų, – sako šokolado žinovas, "AJ šokolado" savininkas Algimantas Jablonskas. – Naujame restorane pasiūlysime ne tik šokolado gaminių, bet ir įvairiausių mūsų pagamintų desertų".

A.Jablonsko teigimu, jau pirmieji restorano lankytojai galės paragauti manufaktūros "AJ šokoladas" sukurtų konditerijos naujienų – šokoladinių saldainių su rūkytais lašinukais bei šokolado su pipirais ir citrina.

Į jaukaus interjero "Pilies šokoladinę" užsukę vilniečiai ir sostinės svečiai galės išgerti kvapnios kavos, pasmaguriauti karštu šokoladu, taip pat – užsisakyti šokolado fondiu. Be to, šokoladinėje veiks "Meilės paštas", vyks šokolado degustacijos. Taip pat bus galima užsisakyti šokoladinių saldainių gaminimo vakarėlį.

Naujajame desertų restorane vienu metu galės susėsti iki 50 svečių. Planuojama įrengti ir jaukią salę restorano rūsyje. Pasmaližiauti "Pilies šokoladinėje" galima kasdien nuo 9 valandos ryto iki 10 valandos vakaro.

Šiuo metu "AJ šokolado" restoranai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Trakuose, Mažeikiuose, Šiauliuose ir Druskininkuose. Artimiausiu metu numatoma plėtra užsienyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių