Sostinės policija sulaikė sienų tepliotojus

Trečiadienio naktį Vilniaus patruliai Antakalnyje sulaikė grafitų piešėją ir jo kolegą, kuris gėrėjosi draugo kūriamais šedevrais.

Vilniaus aps. VPK išplatinatame pranešime rašoma, kad naktį iš antradienio į trečiadieni, apie  2.01 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, vykdydami specialiąją užduotį ir vilkėdami civiliais rūbais, gavo pranešimą, kad Vilniuje, Kuosų gatvėje du jaunuoliai aerozoliniais dažais piešia graffiti ant namo sienų.

Atvykę, įvykio vietoje pareigūnai sienų tepliotojų neberado, tačiau, kruopščiai tikrinant aplinkines gatves ir kiemus, buvo pastebėti du įtartini jaunuoliai. Priartėjus tarnybiniam automobiliui vaikinai puolė bėgti, tačiau pateko tiesiai į glėbį kitam patrulių ekipažui, atvykusiam kolegoms į pagalbą. Vienas iš sulaikytų menininkų - 18-metis T. M. prisipažino kuprinėje turintis aerozolinių dažų flakonų ir piešęs ant Sapiegos ir Kuosų gatvių pastatų. Jo 16-metis draugas D. M. sakė, kad ant sienų nepiešė, tik gėrėjosi draugo kūryba. Tolesniam aiškinimuisi abu pristatyti į policijos komisariatą, tačiau prieš tai parodė savo darbus ant tvoros priešais Sapiegos g. 1C namą, ant namo stiklo Sapiegos ir Jūratės g. sankryžoje, ant tvoros priešais Kuosų g. 6-ą namą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Labai gerai , kad policija pagavo tuos tepliotojus, būtinai reikia priversti juos panaikinti visas tas tepliones, jei patys negali tegu samdo darbininkus.

Dundukas

Dundukas portretas
Kada tuos chuliganus pradės gaudyti kitose vietovėse?

Reikia

Reikia portretas
pas juos rastus dažų flakonus supurkšti ant rūbų ir snukių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių