Sostinės kriminalai: sučiuptas vandalas, marškinukus atėmę jaunuoliai

Sostinės policijos pareigūnams savaitės pradžioje teko vaikytis maišelį su marškinukais iš žmogaus atėmusius užpuolikus, taip pat gaudyti vandalą.

Vėlyvą pirmadienio vakarą, apie 21 val. 11 min., Konstitucijos prospekte, prie požeminės perėjos, trys vyriškiai iš rankų ištraukė 25 metų T.V. maišelį su marškinukais ir pabėgo. Kiek vėliau užpuolikai pasirodė lombarde ir įgytą prekę pardavė už 15 litų.

Patruliai sulaikė įtariamuosius ir pristatė į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Paaiškėjo, kad tai V.M. (gimęs 1988 m.) ir J.S. (gimęs 1985 m.).

Kiek anksčiau tą pačią dieną, apie 18 val. 28 min., buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Ateities gatvėje, vaikinas akmeniu išdaužė visuomeninio transporto stotelės stiklą ir nubėgo link prekybos centro „Mandarinas“. Informacija nedelsiant buvo perduota patruliams.

Pagal nurodytus įtariamojo požymius pareigūnai ėmėsi darbo - puolė ieškoti vaikino. Netrukus jis buvo sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą. Nustatyta, kad tai A.R. (gimęs 1984 m.).


Šiame straipsnyje: kriminalaiužpuolikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių