Sostinėje vyks kariuomenės ir policijos sporto žaidynės

Ketvirtadienį ir penktadienį Vilniuje antrą kartą vyks Lietuvos kariuomenės ir policijos sporto žaidynės.

Įvairiose sporto šakose varžysis apie 140 Lietuvos kariuomenės ir policijos atstovų, svečių teisėmis žaidynėse taip pat dalyvaus Viešojo saugumo ir Valstybės sienos apsaugos tarnybų prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai, pranešė Krašto apsaugos ministerija (KAM).

Bus rengiamos mažojo futbolo, krepšinio, šaudymo iš tarnybinio ginklo (pistoleto), dziudo, paplūdimio tinklinio, taikomojo biatlono ir šachmatų varžybos.

Kariuomenei žaidynėse atstovaus Krašto apsaugos savanorių pajėgų Alytaus, Kauno ir Panevėžio rinktinių, Didžiosios kunigaikštienės Birutės motorizuotojo pėstininkų bataliono, Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono, Divizijos generolo Stasio Raštikio puskarininkių mokyklos, Logistikos valdybos Materialinių resursų departamento, Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo bataliono komandos, taip pat pavieniai kariai iš kitų Lietuvos kariuomenės padalinių.

Lietuvos kariuomenės ir policijos sporto žaidynes antrus metus organizuoja Lietuvos kariuomenės Sporto klubas ir Lietuvos policijos mokykla.

Anot KAM, renginiu siekiama skatinti kariuomenės, policijos ir kitų Vidaus tarnybos institucijų bendradarbiavimą, populiarinti tarp šių institucijų atstovų sporto šakas, gerinti personalo fizinį parengimą.


Šiame straipsnyje: kariaipolicijasporto žaidynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių