Sniegas gatvėse sukėlė chaosą (1 žuvo, daug sužeistų)

Naktį prasidėjęs snygis sostinės neapleido ir iki pietų. Per avarijas mieste ir už jo ribų  žmonės sužeisti 9 žmonės, 1 žuvo.

Vilniaus aps. VPK atstovas Paulius Radvilavičius teigė, kad eismo sąlygos sostinėje ypač sudėtingos tapo nuo 6-tos valandos. “Kai gyventojai pradėjo keliones į darbą prasidėjo spūstys mieste, neišvengta ir avarijų“, - aiškino P. Radvilavičius.

Tačiau padėtis mieste tapo kritinė, kai baigiantis kelionėms į darbą, nuo 9-tos valandos pasipylė avarijos. Iki pietų per susidūrimus nukentėjo mažiausiai aštuoni žmonės, šešiems prireikė medikų pagalbos, nes likę nuo jos atsisakė. Iki pietų taip pat užfiksuoti beveik 40 techninių eismo įvykių, į kuriuos buvo kviesti policininkai.

Pirmasis incidentas, per kurį nukentėjo žmogus užfiksuotas 6.15 val. Savanorių prospekte. Susidūrus keturiems automobiliams – „Volvo“, „Renault“, „Volkswagen“ ir sunkvežimiui – 30-metis vyras skundėsi šono skausmais. Jis į ligoninę išvežtas greitosios automobiliu.

Apie 9 val. Ukmergės rajone, prie Vidiškių kaimo, sankryžoje ties kapais susidūrė du automobiliai. Buvo gautas pranešimas, kad viename automobilyje užspausti du žmonės. Juos išlaisvino atvykę ugniagesiai. Dar sąmoningus 59-erių anykštėną ir jo keleivę medikai skubiai išsivežė į Ukmergės ligoninę, kur atliekami tyrimai nustatyti sužalojimus.

Apie pusę dešimtos per avarijas prie Aukštadvario ir Pikeliškių kaimo susidūrus automobiliams pranešta, kad nukentėjo du vyrai. Tačiau atvykus medikams ir vienos ir kitos avarijos dalyviams medikų pagalbos neprireikė, jie rimtesnių sužalojimų išvengė.

Bendrasis pagalbos centras apie 9.18 val. gavo pranešimą, kad Fabijoniškių mikrorajone, S. Stanevičiaus gatvėje automobilis „Mercedes-Benz“ pėsčiųjų perėjoje partrenkė mergaitę. Atvykus policijai paaiškėjo, kad nukentėjusi mergaitė iš tikrųjų yra 19-metė mergina. Ji į ligoninę išvežta greitosios pagalbos automobiliu.

Liūdnai baigėsi avarija 25-ame kelio Vilnius-Utena kilometre. Susidūrus trims automobiliams vienas žmogus žuvo, trys nukentėjo, vienas jų sunkiai.

Dar vienas incidentas priešpiet apie 11 val. užfiksuotas sostinės centre. Latako gatvėje stabdant savivartį darbininkui prispausta ir sužalota ranka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
kad pavasario mėnuo ,tai jau ir taip aišku,bet kaip taip parašo,kad sniegas sukėlė chaosą,tai toks vaizdas,kad pas mus niekada nebūna žiemos ir,kad žmonės nepripratę žiemą važinėti,nereik lėkt akių išdegus kas,kad balandis,bet sniego iki kelių....belieka tik užjaust aukų artimuosius ir kartu sužeistuosius....sveikit...

jo

jo portretas
sniegas chaosa ti afrikoje sukelia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių