Slidžius takus smėliu pasibarstys patys gyventojai

Įkyrėjo ledu nukloti šaligatviai, kuriais einant lengva nusisukti sprandą? Kauno miesto savivaldybė, regis, rado išeitį.

Kitą savaitę visoms miesto seniūnijoms bus išdalyta maždaug 13,5 tonos smėlio-druskos mišinio. Mišinį takams pabarstyti seniūnijoms nemokamai padalyti žada bendrovė „Kauno švara“, atsakinga už miesto gatvių priežiūrą.

Gyventojai, norintys pasibarstyti takus prie savo namų, nuo trečiadienio dėl smėlio-druskos mišinio turės kreiptis į jiems priklausančias seniūnijas, pranešė savivaldybė.

„Kauno diena“ vakar rašė, kad dėl slidžių miesto gatvių traumatologai šiuo metu sulaukia dvigubai didesnio pacientų antplūdžio.


Šiame straipsnyje: traumos

NAUJAUSI KOMENTARAI

dalia

dalia portretas
Aš jau pasibarščiau kelią prie namo,o smėlio paėmiau ,radusi smėlio dėžėje.Už tai turėtu man ačiu pasakyti kelininkai.Aš manau ,kad nereikėtu žmonėm niekur kreiptis ,nereikia sudaryti kėblumų,tiesiog turi pastatyti smėlio dėžes ,taip kaip buvo jos,išdėliojamos mieste,reikalingiausiose vietose.Kam bus slidu ,pasibarstys.Malonumas kažkuo pasirūpinti ,jei turi laiko ,ir visai nesunku.Reikia tik pasiimti maišelį ir kastuvėlį.

nora

nora portretas
Koks čia nemokamai,namo druskuotą smėlį žmonės nesineš,košės nevirs... .reikia statyti dežes ,reikalingiausiuose vietose ,ir bus didelis ačiu tiem ,kurie pabarstys.Ir nereikia jokių rašiškų prašymų,nereikia sudaryti sunkumų žmogui,o tik džiaugtis ,kad kas nors pabarstys be atlygio ,ten kur slidu.

novatoriai

novatoriai portretas
Ir prajuokino "novatoriai" is savivaldybes, ir papiktino, tyciojasi is kaunieciu - patys mat barstykit slidzius takus prie savo namu, jei slidu. Tam ir sedit savivaldybeje, kad rupintumetes miestu, taip pat ir saligatviais, jei nesugebat dirbti, eikit patys barstyti, o zmones butent prie savo namu jau seniai barsto smeli, argi dar nematet iki siol?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių