Skrido į Vilnių - nutūpė Kaune

Iki pat vidurdienio virš Vilniaus tvyrojęs rūkas trukdė oro uoste laiku nusileisti lėktuvams. Lėktuvų pilotams teko spręsti uždavinį - laukti, kol rūkas išsisklaidys, prašyti nusileidimo kaimyniniuose oro uostuose, ar skristi atgal.

Šįryt daugybės į Vilnių skridusių keleivių planai buvo sugriauti - kai kuriems iš jų teko laukti vidurdienio, kad galėtų pagaliau išlipti Vilniuje. Kai kurie iš jų priverstinai pasisvečiavo Kaune.

Tarptautinio Vilniaus oro uosto atstovas spaudai Arūnas Marcinkevičius portalui sakė, kad du lėktuvai - vienas atskridęs iš Maskvos, kitas iš Kopenhagos - buvo nukreipti į Kauno oro uostą.

Rūkui išsisklaidžius, lėktuvai sugrįžo atgal į Vilnių ir sėkmingai nutūpė. Maskvos lėktuvas atgal į Vilnių parskraidino Kaune priverstinai pasisvečiavusius keleivius. Kopenhagos lėktuvas grįžo keleivius paleidęs Kaune.

Nuo 13 val. oras Vilniuje tapo toks skaidrus, jog sunku patikėti, kad iš ryto jis sukėlė tiek sunkumų.

Prieš kelias dienas Kauno oro uoste negalėjęs nusileisti „Ryanair" lėktuvas nutūpė Vilniaus oro uoste.

Pasak Kauno oro uosto vadovų, per 20 metų nebuvo tokios savaitės, kokia buvo ši, kad šitaip būtų paralyžiuotas uosto darbas Karmėlavoje. Apie tai skaitykite rytoj „Kauno dienoje".


Šiame straipsnyje: oro uostailėktuvaimigla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių