Skelbiamas konkursas teikti pasiūlymus, kaip stabdyti klimato kaitą

Vilniaus miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyrius ir bendrovė „Baltijos viešųjų ryšių grupė“ skelbia visuomenės projektų konkursą pavadinimu „Kuo aš galiu prisidėti, kad sustabdyčiau klimato kaitą?“.

Konkurse kviečiami dalyvauti visi Vilniaus miesto savivaldybės mokyklų, darželių, kitų ugdymo įstaigų auklėtojai ir jų auklėtiniai, mokytojai bei mokiniai, ekologiniai klubai ir būreliai, vykdantys ekologinį švietimą, fiziniai ir juridiniai asmenys, dirbantys ekologijos srityje (NVO, VšĮ, VO).

Konkurso tikslas – skatinti vaikus, jaunimą ir visuomenę rūpintis aplinkos apsauga, sužinoti, kokie veiksniai lemia klimato kaitą, kaip to išvengti ar kaip pakeisti savo gyvenimo būdą siekiant pristabdyti šį procesą.

Nugalėtojus rinks trijų skirtingų institucijų ir įmonių kompetentingi ekspertai. Bus skelbiamos penkios prizinės vietos. Konkurso dalyviai savo projektus gali pateikti iki šių metų spalio 29 dienos. Projektai bus priimami tiek elektroniniu formatu juos siunčiant adresu sonata@bvrg.lt, tiek siunčiant paštu adresu Mėsinių g.5/2, LT-01133 Vilnius.


Šiame straipsnyje: klimato kaita

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių