Siūlykite kandidatus Gerumo kristalui

Kauno miesto savivaldybės Apdovanojimų taryba kviečia miesto nevyriausybines organizacijas, visus kauniečius siūlyti asmenis apdovanoti Gerumo kristalu už reikšmingus, neatlygintinus darbus Kaunui ir Lietuvai.

Kasmet Apdovanojimų taryba iš pasiūlytų kandidatų atrenka 20 asmenų, vertų apdovanojimo. Penkis kandidatus pasiūlo Kauno miesto meras.

Pristatyme turi būti kandidato biografija, nuopelnų aprašymas, duomenys apie valstybinius ir kitus ankstesnius apdovanojimus, nurodymas, kokiam apdovanojimui pristatoma, taip pat asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopija.

Pristatymuose apdovanoti Gerumo kristalu  turi būti nurodomi humaniški, reikšmingi, neatlygintini pretendento darbai Kaunui ir Lietuvai. Už apdovanojimui pristatomų asmenų duomenų tikrumą atsako juos teikiančios organizacijos, institucijos ir pareigūnai.

Pamąstykite ir parašykite apie asmenis, kuriančius gėrį ir dalijančius jį visiems, atlikusius gerus, gražius darbus, spindinčius kilnumu, sąžiningumu.

Nurodykite pilną vardą, pavardę, telefoną, adresą, už ką siūlote apdovanoti ir atneškite į Savivaldybę, palikite Priimamajame. Ant voko užrašykite – Gerumo kristalo kandidatas. Pasiūlymus galima siųsti ir elektroniniu paštu: apdovanojimu.taryba@kaunas.lt.

Apdovanojimui negali būti siūlomi politikai ir savivaldybės administracijos pareigūnai.
Apdovanojimai įteikiami Kauno rotušėje kiekvienų metų pabaigoje vykstančioje Gerumo šventėje. 


Šiame straipsnyje: Gerumo kristalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių