Šilutės rajone ir vėl aidi šūviai

Antrą kartą šią savaitę Šilutės kriminalistams tenka aiškintis ginklais santykius besiaiškinusių vyrų kovas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį dujiniu pistoletu buvo sužeistas 25-erių klaipėdietis S.V. Incidentas nutiko Šilutės rajone Bikavėnų kaime. Sužeistas klaipėdietis, atgabentas į Šilutės ligoninę, nurodė, kad buvo pašautas Šilutės ir Šilalės rajonų paribyje. Vyras aiškino, jog jį sužalojo Tauragės rajono Žygaičių kaimo gyventojas 27-erių V.P.

Dėl ko klaipėdietis buvo pašautas į sėdmenis ir koją, vyras neaiškino. Po medikų apžiūros, žaizdas klaipėdietis išvyko gydytis į namus.

Savaitės pradžioje taip pat į priešininko nugarą buvo šaudyta Šilutėje, prie sporto komplekso Sodų gatvėje.

Tą kartą pistoletu sužalotas buvo 36-erių Audrius Bružas, vienas iš Šilutės rajone siautėjančių „knygnešinių“ grupuotės vadeivų. Į ne kartą teistą vyrą šovė kitas teisėsaugai gerai žinomas 33-ejų Vaidas Jurkšas pravarde „Kipšas“. Už kito šilutiškio pagrobimą bausmę atlikęs vyras priskiriamas Šilutės „plikių“ gaujai.

V.Jurkšas buvo suimtas dar tą pačią dieną po incidento. Sužalotas A.Bružas operuotas Klaipėdos universitetinėje ligoninėje.

Tą pačią sekmadienio naktį peiliu švaistėsi ir Klaipėdos rajono jaunimas.

Gargžduose prie „Minijos“ kino teatro, Kvietinių gatvėje, peiliu buvo sužalotas nepilnametis. 16-mečiui diagnozuota dešinės pusės krūtinės ląstos dešinio peties pjauta žaizda. Vaikinas išvežtas į Klaipėdos universitetinės ligoninės reanimacijos skyrių. 


Šiame straipsnyje: gaujos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių