Sieros rūgštimi apipilta mergina iš kaltininkų reikalaus milijono litų

Žiaurus nusikaltimas buvo įvykdytas šių metų gegužę. Jo organizavimu įtariamas buvęs nukentėjusios merginos draugas.

Kauno miesto apylinkės prokuratūros Trečiojo nusikalstamų veikų tyrimo skyriaus prokuroras Romanas Mackevičius baigė ikiteisminį tyrimą dėl šių metų gegužę visuomenę sukrėtusio įvykio − jaunos merginos apipylimo sieros rūgštimi.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad šį itin žiaurų nusikaltimą organizavo ir jam vadovavo 33 metų kaunietis Paulius Kairys. Kaltinamajame akte teigiama, jog organizatorius įsigijo pusės litro buteliuką su sieros rūgšties tirpalu, kurį atidavė šio itin sunkaus nusikaltimo vykdytojui − P. B.

P. Kairys nurodė nukentėjusiosios Eglės V. gyvenamąją vietą, darbovietę bei automobilio duomenis.

Išsiaiškinta, kad P. B. nusikaltimą įvykdė pirmojo merginos gyvenamojo namo aukšte.

„Nustatyta, kad P. B. sudavė merginai į veidą ir apipylė ją sieros rūgštimi. Eglės V. nudegė 22 proc. kūno paviršiaus“, − detalizavo ikiteisminį tyrimą kontroliavęs prokuroras.

P.Kairys už šį itin žiaurų nusikaltimą sumokėjo vykdytojui P. B. 2000 litų.

Be to, P.Kairys kaltinamas ne tik sunkiu merginos sveikatos sutrikdymu, bet ir neteisėtu informacijos rinkimu apie asmens privatų gyvenimą. „P.Kairys kelis kartus buvo pritvirtinęs prie Eglės V. automobilio sekimo įrangą, kuri jam padėjo nustatyti ir tiksliai žinoti merginos buvimo vietą“, − kalbėjo R. Mackevičius.

Niekur nedirbantis, keturis kartus teistas ir vos vidurinį išsilavinimą turintis nusikaltimo vykdytojas P. B. kaltinamas itin žiauriai ir iš savanaudiškų paskatų sutrikdęs nukentėjusios merginos sveikatą sveikatą.

Pasak prokuroro, P. B. lengvinanti aplinkybė yra ta, jog dvidešimt keturių metų vaikinas prisipažino padaręs minėtą nusikaltimą ir dėl to gailisi. P.Kairys taip pat prisipažino neteisėtai rinkęs informaciją apie asmens privatų gyvenimą.

Šioje baudžiamojoje byloje nukentėjusiąja pripažinta Eglės V. pateikė milijono litų vertės civilinį ieškinį neturtinei žalai atlyginti. Be to, Kauno teritorinių ligonių kasai reikės sumokėti beveik 10 tūkst. litų už nukentėjusiosios gydymą.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad už padarytus nusikaltimus gresia maksimali laisvės atėmimo bausmė iki dvylikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
Geras nu sakes gi tipiska situacija, chamukas apsirengia su geriausiais is gariunu pirktais dzinsais nuvaaro i kluba pasoka nesedi vietoj uzkalbina matyt per savo grozi labai kuklia panele ir prisiekia jai meile bet ir prisipazysta jog neturi bapkiu...mergina galvodama jog cia pirmas vaikinas ziurintis i ja is "vidaus" isimyli....po kurio laiko nusibosta islaikytinis ji baigia viska islaikytinis atkersija is nevilties....pati kalta

tikras isgama sitas auka

tikras isgama sitas auka portretas
TAS ISGAMA MILIJONU TURI MOKET UZ TOKI DARBA!!!

hane

hane portretas
turetu sumoket bet iskur jis gaus tuos pinigus.nereikejo panaio su tokiu draugaut teistu.ko is jo noret
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių