Šeštadieniais Kaune dirbs SEB banko skyrius

Didžiausias Lietuvoje SEB bankas toliau plečia laisvadieniais klientus aptarnaujančių padalinių skaičių. Nuo šiol vienoje judriausių Kauno vietų - naujosiose patalpose Taikos pr. komerciniame centre „Tūkstantis litų" - įsikūręs banko Dainavos klientų aptarnavimo skyrius dirbs ne tik darbo dienomis, bet ir šeštadieniais. Tai jau antrasis poilsio dienomis dirbsiantis SEB banko padalinys Lietuvoje.

„Banko klientus laisvadieniais aptarnaujančių padalinių skaičių didiname atsižvelgę į tai, kad mūsų klientų poreikiai naudotis įvairiomis banko paslaugomis, ypač poilsio dienomis, nuolatos auga. Laisvadieniais dirbančių banko padalinių plėtrą Lietuvoje numatome ir toliau, nes siekiame užtikrinti, kad mūsų klientų aptarnavimo kokybė nuolatos būtų geriausia rinkoje", - sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vytautas Sinius.

Šeštadieniais pradedančiame dirbti padalinyje Kaune SEB banko privatūs klientai nuo šiol galės naudotis visomis banko skyriuose teikiamomis paslaugomis: užsisakyti mokamąsias ar kreditines korteles, pasikeisti valiutą, įmokėti grynuosius pinigus ar jų pasiimti, sumokėti įmokas, konsultuotis investavimo, kreditavimo ir kitais įvairiais su banko veikla susijusiais klausimais.

SEB banko Dainavos klientų aptarnavimo skyriuje šeštadieniais bus aptarnaujami ir verslo klientai, kurie galės atlikti vietines ir tarptautines pinigų pervedimo operacijas, atidaryti ar uždaryti banko sąskaitas, sudaryti sutartis dėl darbuotojų darbo užmokesčio pervedimo ar pasinaudoti kitomis banko teikiamomis paslaugomis. Banko skyrius šeštadieniais dirbs nuo 9 iki 16 valandos.

Nuo šių metų balandžio „Akropolio" prekybos ir pramogų centre Vilniuje esantis skyrius buvo pirmasis SEB banko padalinys, paslaugas klientams pradėjęs teikti šeštadieniais, sekmadieniais bei švenčių dienomis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių