Šeštadienį akcijos „Darom'10“ koncerto scenoje - per 100 atlikėjų

Šeštadienį Vilniuje, "Ozo" prekybos ir pramogų centro aikštėje, įvyks TV3 televizijos ir "Elitaz" agentūros rengiamas projektas - Žaliosios vienybės koncertas.

21 val. prasidėsiančio koncerto metu bus įspūdingai vainikuota nacionalinė švarinimosi akcija "Darom 2010". Dviejų valandų koncerto metu pasirodys net 20 garsiausių šalies dainininkų, net 50 šokėjų, chorai "Urban voices" bei "Vilniaus choras". Koncertą ves net 6 vedėjai.

Po didžiulę sceną važinės ne tik ekologinės transporto priemonės - dviračiai bei riedžiai - žiūrovai išgirs ir motociklų gausmą. Iš viso specialiai akcijos "Darom 2010" pabaigtuvių koncertui scenoje susiburs per 100 atlikėjų.

Programą kuriančios agentūros "Elitaz" prodiuseris Gediminas Jaunius sako siekiantis, kad kiekviena daina Žaliosios vienybės koncerte suskambėtų naujai, o atlikėjai nustebintų nauju amplua.

"Aistė Pilvelytė atliks savo hitą ‚Melancholija', pasipuošusi suknele iš plastikinių butelių - tai simbolizuos užterštą jūrą, - intrigavo G. Jaunius. - Ireną Starošaitę su Žilvinu Žvaguliu scenoje sups kartoniniai gyvūnai ir paukščiai, aplink skraidys tūriniai aitvarai. Justas Lapatinskas į sceną įvažiuos motociklu ir su būriu šokėjų pademonstruos šaunią šlavimo choreografiją. O Atlanta į didžiąją koncerto sceną įsiverš net su 22 šokėjais, kurie įkūnys pliusų, minusų polius ir kibirkščiuos tarpusavyje."

Programoje dalyvaus: Linas Adomaitis ir Monika Linkytė, Aistė Pilvelytė, Justinas Lapatinskas, Sasha Son(g), Lina Joy ir "Amberlife", Žvaguliai, Simona, "Studentės", "Olialia pupytės", "Šokoledas", Atlanta, "Kas jos tokios?", "Urban Voices", Donatas Montvydas ir kt.

Stebins viso koncerto choreografijos sprendimai. Gausiai šokėjų trupei vadovaujantis renginio choreografas Š. Kirdeikis atskleidė, kad kiekvienas numeris bus specialiai adaptuotas renginio temai ir stebins ne tik išskirtine choreografija, bet ir specialiai pasiūtais šokėjų kostiumais, kuriuos kuria jo sesers Kotrynos Kirdeikytės vadovaujama komanda. Scenoje išvysime, kokiu grožiu gali virsti tai, ką mes dažniausiai išmetame kaip nebereikalingus dalykus.

Viena išskirtinių koncerto akimirkų - Sashos Son(g) ir Noros pasirodymas. Į dainos "Say YES to life" atlikimą nuspręsta įtraukti visą susirinkusią minią. Koncerto dieną 20.00 val. žmones, laimėjusius kvietimus į VIP zoną, kuri bus arčiausiai scenos, bei visus, į aikštę susirinkusius anksčiau, Š. Kirdeikis mokys bendro "Say YES to life" šokio. Choreografija bus nesudėtinga, tačiau uždeganti, ją nesunkiai galės išmokti visi norintys. Kvietimą į VIP aikštelę kasdien galima laimėti dalyvaujant konkursuose, kuriuos rengia TV3 bei "Ozo" prekybos ir pramogų centras Konkursai kasdien vyksta internetinėje TV3 Facebook svetainėje.

Žaliosios vienybės koncertą vainikuos ekologinis himnas, kurį specialiai koncertui kuria D. Montvydas. Siekdamas aukščiausios kokybės, jis pasikvietė į pagalbą talentingąjį muzikos prodiuserį Mario Basanovą. Šis entuziastingai įsitraukė į projektą nepaisydamas net lūžusio rankos piršto.


Šiame straipsnyje: Darom

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių