Šešiolikmetis įtariamas narkotikų platinimu

Vakar policija Vilniuje sulaikė tris narkotikų platinimu įtariamus asmenis. Tarp jų - 16 metų vaikinas, prekiavęs narkotikais prie „Iki“ prekybos centro.

Vilniaus policija pranešė apie sulaikytus asmenis, kurie įtariami narkotinių medžiagų platinimu. Vakar Karoliniškių mikrorajone, prie prekybos centro „Iki" Povilaičio gatvėje, policininkai sulaikė narkotikų platinimu įtariamą 16 metų vaikiną. Paviršutinės apžiūros metu merginos striukės kairėje kišenėje buvo rasti du polietileniniai užspaudžiami maišeliai su šviesios spalvos milteliais ir vienas užspaudžiamas polietileninis maišelis su šešiomis rausvos spalvos tabletėmis. Striukės dešinėje kišenėje buvo rasta geltonos spalvos dėžutė, kurioje buvo vienas užspaudžiamas polietileninis maišelis su šviesios spalvos milteliais ir vienas užspaudžiamas polietileninis  maišelis su  rausvos spalvos tablete.

Pirmadienį sostinės pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos, patikrino du butus Daugėliškio gatvėje.

Apie 14 val. 20 min. policijos pareigūnai užėjo į vieną butą Daugėliškio gatvėje. Kambaryje ant stalo stovėjo elektroninės svarstyklės  su miltelių liekanomis, gulėjo keletas polietileninių maišelių. Vieno iš jų viduje buvo dar du maišeliai su narkotinėmis medžiagomis: milteliais ir  dešimt tablečių bei jų gabaliukų. Kitame - 40 mažesnių tuščių polietileninių maišelių ir plastmasinis šaukštelis-dozatorius su miltelių liekanomis, taip pat 3 110 litų. Įtarus neteisėtu psichotropinių medžiagų platinimu,  suimta 24 metų moteris.

Tą pačią dieną kiek vėliau, apie 14 val. 40 min., apsilankę kitame Daugėliškio gatvės bute, policijos pareigūnai aptiko ant stalo gulintį polietileninį maišelį, kuriame buvo dešimt tablečių ir keletas jų gabaliukų. Policijos pareigūnai suėmė neteisėtu psichotropinių medžiagų platinimu įtariamą 39 metų buto savininką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių