Senuosius greičio slopinimo kalnelius išmėtė kelkraščuose

Šilutės plente ir Smiltelės gatvėje klaipėdiečiams akis jau kurį laiką bado kelkraštyje palikti senieji greičio slopinimo kalneliai. Žmonės stebisi atsakingų tarnybų aplaidumu.

„Naujus greičio slopinimo kalnelius įrengė, o senuosius užmiršo. Juk kažkas juos turi surinkti. Jei nebereikalingi, vis tiek negali būti išmesti tiesiog gatvėje“, – piktinosi aplinkiniai gyventojai.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda sutiko, kad nebenaudojami įrenginiai neturėtų būti palikti gatvėje. Anot jo, naujus kalnelius klojanti įmonė „Lemminkainen Lietuva“ senuosius privalo nuimti ir nugabenti į sandėlį.

„Negerai, kad palieka. Reikės pasiaiškinti, kodėl taip įvyko“, – žadėjo pašnekovas.

Valdininkas svarstė, jog galbūt senųjų kalnelių dalys dar bus panaudotos.

Įmonės „Lemminkainen Lietuva“ Vakarų regiono direktorius Algirdas Alūzas taip pat pripažino, jog kalnelių palikti negalima.

„Gal darbuotojai paliko kalnelius, kai buvo iškviesti dėl avarijos kitame objekte? Bet kokiu atveju toks elgesys nederamas. Skubus iškvietimas neatleidžia nuo atsakomybės. Kalneliai turėjo būti surinkti“, – pabrėžė A.Alūzas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonis

Jonis portretas
Rašot griečio, gal visgi greičio?

duda

duda portretas
dūda kaip dūda - aiškina nesąmones, o ar ne jo atsakomybėje, kad darbas būtų padarytas laiku ir kokybiškai ?

klp

klp portretas
as nesuprantu , tie vadovai kitoje dimensijoje gyvena ar kokio velnio . jau kiek savaiciu tie kalneliai metosi po miesta o jie matai ju nepastebi...!?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių