Sekmadienį rasti keturių žmonių lavonai

Sekmadienį Vilniaus rajone, Vilniuje ir Kaune rasti net keturi negyvi žmonės. Vienas jų nuskendo, antras nusižudė, kitų dviejų mirties priežastys tikslinamos.

Kaip praneša policijos departamentas, apie 15.50 val. Vilniaus rajone Buivydiškių kaimo tvenkinyje besimaudantys žmonės pastebėjo plūduriuojantį negyvo vyro kūną. Ištraukus skenduolį, buvo nustatyta, kad žmogui gali būti apie 50-60 metų.

Šį tvenkinį yra labai pamėgę netoliese esančio Justiniškių mikrorajono gyventojai, į jį maudytis ateina žmonės ir iš Buivydiškių bei Zujūnų, tad tvenkinio pakrantės visada būna nugultos žmonių, tačiau šįkart niekas iš poilsiautojų neprisipažino matęs kada vyras nuėjo maudytis ir kada jis nuskendo.

Policija bando nustatyti skenduolio tapatybę.

16. 20 val. medikai ir policijos pareigūnai skubėjo į sostinės Maumedžių gatvę. Čia savo bute buvo rastas 45 metų vyro lavonas. Ant jo rankų matėsi gilios pjautinės žaizdos. Spėjama, kad vyras iš gyvenimo pasitraukė savo noru – jis persipjovė rankų venas ir mirė nukraujavęs.

Dar vieno žmogaus lavonas rastas Vilniaus rajone, Marijampolio kaime. Apie 17 val. kelio kelkraštyje, prie transformatorinės pastato, praieviai pastebėjo gulintį, jokių gyvybės ženklų nerodantį vyrą.

Atvykę policijos pareigūnai nustatė, kad tai 22 metų A.S. Nors ant jo galvos ir galūnių matosi nubrozdinimai, tiksli jauno vyro mirties priežastis nėra aiški. Spėjama, kad žmogų galėjo partrenkti automobilis, kuris iš įvykio vietos pasišalino.

Dėl kokios priežasties galėjo mirti žmogus, bando išsiaiškinti ir Kauno pareigūnai. Čia sekmadienį apie 10 val. Vytauto prospekte esančioje požeminėje perėjoje rastas nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyriškio lavonas. Ant kūno jokių smurto žymių nepastebėta. Įtariama, kad vyras galėjo mirti sustojus širdžiai.

Bandoma nustatyti jo tapatybę, tada ir turėtų paaiškėti, ar vyras nesirgo širdies liga.


Šiame straipsnyje: rasti lavonaimirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių