Sekmadienį bus draudžiamas eismas Lazdynų tiltu

Sekmadienį, nuo 7 iki 15 val. dėl Lazdynų tilto bandymo darbų bus draudžiamas transporto eismas senąja tilto dalimi. Apie eismo apribojimus įspės atitinkami kelio ženklai.

Atkreipiame dėmesį, kad sekmadienį nevažiuos ar bus pakeisti kai kurių autobusų bei troleibusų maršrutai.

11 maršruto troleibusai (Antakalnis–Kalvarijų g.–Karoliniškės–Pašilaičiai) nevažiuos.

16 maršruto troleibusų (Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis) į stotį  maršruto trasa nesikeičia. Į Pašilaičius troleibusai nuo stoties  važiuos Sodų, Pylimo, Pamėnkalnio, J. Jasinskio, Kęstučio, T. Narbuto gatvėmis ir  Laisvės prospektu.

18 maršruto troleibusai (Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai–Titnago g.) iš Pašilaičių į Titnago g. nevažiuos. Iš Titnago gatvės nuo Savanorių prospekto šio maršruto troleibusai važiuos Žemaitės ir Kauno g. link autobusų stoties. Iš autobusų stoties į Titnago g. troleibusai važiuos Sodų, Kauno, Žemaitės gatvėmis, Savanorių pr. ir Titnago gatve.

21 maršruto autobusai (Lazdynėliai–Lazdynai–Centras) iš Lazdynų važiuos savo trasa iki J. Jasinskio gatvės, toliau važiuos J. Jasinskio, Liubarto, Kęstučio, T. Narbuto gatvėmis ir Laisvės prospektu iki Lazdynėlių gatvės.

22 maršruto autobusai (Lazdynai–Centras) nevažiuos.

23 maršruto autobusai (Lazdynai–Stotis) iš Lazdynų į stotį važiuos savo trasa. Iš Stoties į Lazdynus nuo Žemaitės gatvės važiuos V. Pietario, Geležinio Vilko, T. Narbuto gatvėmis, Laisvės pr. ir Architektų gatve.

29 maršruto autobusai (Savanorių pr.–Lazdynai–Grigiškės) iš Grigiškių važiuos savo trasa. Į Grigiškes važiuos Savanorių prospektu.

54 maršruto autobusai (Pilaitė–Lazdynai–Stotis) iš Pilaitės važiuos savo maršrutu į Stotį. Iš Stoties į Pilaitę autobusai nuo Žemaitės gatvės važiuos V. Pietario, Geležinio Vilko, T. Narbuto gatvėmis ir toliau savo maršruto trasa į Pilaitę.


Šiame straipsnyje: lazdynų tiltaseismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių