Šeimos laisvalaikį leido Rudens linksmybių šventėje

Klaipėdos Jūros parke šurmuliavo Rudens linksmybių šventė, kurioje netrūko nei pramogų, nei atrakcijų, nei dovanų.

Šventę surengė dienraštis „Klaipėda“ ir visuomeninis judėjimas „Klaipėdieti, atgaivink savo miesto parką“.

Jūros parke (buvęs Klaipėdos poilsio parkas) ši šventė buvo jau keturiolikta. „Šventes rengiame todėl, kad kai viena baigiasi, žmonės prieina ir klausia, kada bus kita“, - klaipėdiečių aktyvumu džiaugėsi visuomeninio judėjimo vadovė Jolanta Norkienė.

Šioje šventėje didžiausias dėmesys buvo skirtas šeimoms ir bendruomenėms. Renginyje ypač daug pramogų buvo skirta vaikams. Jie žaidė su Kempiniuku ir Šreku, piešė piešinius, o gražiausių autoriai buvo apdovanoti.

Ir suaugusiuosius, ir vaikus džiugino įvairių uostamiesčio kolektyvų ir atlikėjų pasirodymai. Į juos buvo įtraukti visi surinkusieji, kurie ir šoko, ir dainavo.

Didelio susidomėjimo sulaukė ir rudens gėrybių paroda. Jais daržovių pristatę klaipėdiečiai nestokojo išmonės – iš cukinijos buvo sukurtas žmogelius, obuoliai ir paprikos persikūnijo į gyvatę. Visi, kurie parodai pateikė savo darbus, gavo dienraščio prizų.

Jais šventėje tarsi lijo. Visi galėjo dalyvauti loterijoje ir laimėti dienraščio „Klaipėda“ prenumeratą bei kitų originalių prizų.

„Visi buvo laimingi. Smagu, kad šventė pasiteisino ir klaipėdiečiai galėjo turiningai praleisti laisvalaikį“, - džiaugėsi dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė.

Šventėje dalyvavo ne tik uostamiesčio gyventojai, bet ir žmonės, kurie įsikūrę Slenguose, Kalotėje, Rimkuose, Jakuose, Sudmantuose.

Šventės partneris „Klaipėdos keleivinis transportas“ visų priemiesčių gyventojus, kurie panoro atvykti į renginį, nemokamai į jį atvežė ir parvežė namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
Kur tas juros parkas? Cia naujas kazkoks?

as

as portretas
ne nu pikta negaliu, kur buvo paskelbta, kad ta svente bus, turbut tik iskrinktiesiems galima buvo suzinoti...kiek gi galima...

oi

oi portretas
Saunu kad tokios sventes organizuojamos. Gaila tik, kad visi pasirodymai vyko duobeje, is kurios sklido tik garsas, o matyti buvo neimanoma. Arba reikejo brautis per kitu zmoniu galvas. Saldainius, balionus ir kitus prizus galejo pasiimti tik vyresnieji vaikai, o maziukai 3-4m galejo tik graudziai is tolo pavarvinti seile... Suprantu, kad masiniu renginu organizavimasi yra labai sunkus dalykas. Bet tiems Kempiniukui ir Srekui reikejo truputeli placiau apsidairyti pro tuos apspitusius 10-mecius. Sventeje galiojo dziungliu istatymas- kas stipresnis, kas didesnis, kas naglesnis... Gaila buvo maziuku ir ne tokiu drasiu vaikuciu, kurie ne tik saldainiu, obuoliu, bet ir balionu negavo. Nors kiti nesiojosi po kelis. Bet kuriuo atveju- aciu uz svente. Kaip sakoma- svente ne tam, kad mus linksmintu. Sventes tam, kad sventeje linksmintumes patys.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių