Seimo narys N. Puteikis įkliuvo už greičio viršijimą

Seimo narys Naglis Puteikis uostamiestyje jau antrą kartą įkliuvo pareigūnams, nes per miestą lėkė gerokai viršydamas leistiną greitį.

Ketvirtadienį seimūnas turėjo apsilankyti Klaipėdos kelių policijos biure, tačiau į jį neatvažiavo. Pareigūnams jis telefonu paaiškino, kad yra išvykęs, tačiau kaltę dėl padaryto Kelių eismo taisyklių pažeidimo pripažino.

N.Puteikis savo automobiliu „VW Passat“ greitį viršijo sausio 27 dieną. Minijos gatvėje, prieš sankryžą su lelijų gatve.

Stacionarus matuoklis užfiksavo, kad parlamentaras lėkė 84 kilometrų per valandą greičiu, leistinas greitis toje vietoje yra 50 km/h.

„Labai skubėjau į Politinių kalinių ir tremtinių sąjungos susirinkimą. Atvažiavau iš Vilniaus ir tikrai nei leistina, važiavau Minijos gatve. Esu kaltas ir baudą tikrai sumokėsiu“, - tvirtino N.Puteikis.
Bauda už tokį greičio viršijimą siekia nuo 400 iki 600 litų.

N.Puteikis per pastaruosius metus už panašų nusižengimą nėra baustas, todėl pareigūnai ketina surašyti nutarimą dėl baudos skyrimo ir jį parlamentarui išsiųsti paštu. Nutarimas leidžia bausti puse minimalios baudos – 200 litų.

Parlamentaras labai stebėjosi, kad žinia apie tai, kad jis viršijo greitį, taip greitai iškilo į viešumą.

Parlamentaras prisipažino, kad už greičio viršijimą bus nubaustas jau ne pirmą kartą.

Prieš porą metų jis taip pat dalyvavo Politinių kalinių ir tremtinių sąjungos susirinkime Klaipėdoje, o jam pasibaigus, paties žodžiais tariant, vežė du senukus choristus į koncertą.

„Vėlavome, tad skubėjau ir „prašokau“ šviesoforą, o už jo buvo stacionarus greičio matuoklis. Jis užfiksavo, kad leistiną greitį viršijau 26 kilometrais per valandą“, - aiškino N.Puteikis.

Tąkart už greičio viršijimą jam buvo paskirta 500 litų dydžio bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai negrazu

labai negrazu portretas
deklaruoja viena o ...

Algis nuo žvejybos rajono

Algis nuo žvejybos rajono portretas
Kaip N. Puteikis gali kovoti už teisingumą, jeigu pats įstatymų nesilaiko...

RK.

RK. portretas
Kodėl 200Lt baudos laukia? Kadangi neatvyko į kelių policiją be pateisinamos priežasties, tai reiškia, kad jis nesigaili padaręs pažeidimą ir turi gauti maksimalią numatytą baudą - 800Lt.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių