Sealas prieš koncertą grožėjosi Vilniaus senamiesčiu

„Vakarieniavau vienoje Vilniaus kavinėje ir išėjau į lauką parūkyti. Pagalvojau, kad miražas – prieš mane stovi ir fotografuoja Sealas“, - pasakojo vilnietis Jonas.

Bet tai buvo tikrai ne miražas. Jau nuo sekmadienio Lietuvoje vieši soul muzikos atlikėjas Sealas, kuris antradienio vakarą baladėmis ir ne tik džiugins muzikos mėgėjus.

Sostinės gyventojas, netikėtai sutikęs garsų atlikėją, sakė, kad pastarasis po sostinės centrą vaikštinėjo su žemesniu vyriškiu.

Jonas nepuolė fotografuoti soul muzikos atlikėjo: „Manau, kad žmogui reikia privatumo. Tegu pasigroži Vilniaus vaizdais“.

Vienas iš koncertų organizatorių Aivaras Gelžinis teigė, kad Seal‘ą išvysti su fotoaparatu – ne staigmena. Jis didelis fotografijos mylėtojas. „Jau nusileidęs oro uoste atlikėjas pradėjo fotografuoti ir filmuoti. Kaip pats teigia, tai jam padeda susidaryti vaizdą apie miestą, kuriame koncertuoja“, - pasakojo A. Gelžinis.

Pasak kalbinto projektų vadovo, trečią kartą Lietuvoje koncertuosiantis Sealas yra ne reiklus atlikėjas. „Pirmadienį nesulaukėme iš jo jokių pageidavimų. Buvom perspėti tik dėl to, kad gali tekti atlikėją palydėti iki fotografijos parduotuvės. Bet jis – drąsus žmogus. Jei reikia, visur eina su vadybininku“, - teigė A. Gelžinis.

Paties atlikėjo prašymu į koncertą buvo planuota parduoti tik 2000 bilietų. „Kadangi paskutinis atlikėjo albumas yra ramesnis, jis norėjo, kad būtų kuo intymesnė aplinka“, - pripažino projektų vadovas.


Šiame straipsnyje: Sealsoul muzikos atlikėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių