Savivaldybės vadovai kviečia pabendrauti

Kauno miesto savivaldybė ir KTU karjeros centras ketvirtadienį 18 val. kauniečius kviečia  į neformalų susitikimą restorane „Miesto sodas" (Laisvės al. 93) su miesto meru Andriumi Kupčinsku, mero pavaduotojais bei kitais savivaldybės specialistais.

Kauniečiai kviečiami pasidalinti savo pastebėjimais ir pasiūlymais dėl miesto vystymosi, sužinoti apie mieste vykdomus projektus.

Pasak KTU karjeros centro koordinatoriaus Tomo Buzo, idėja paskatinti miestiečius aktyviau bendrauti su miesto valdžia neformalioje aplinkoje gimė lapkričio pabaigoje vykusiose idėjų dirbtuvėse „Future City Game Kaunas". „Tai yra tik viena iš daugelio idėjų kaip aktyvinti gyvenimą Kauno mieste, gerinti gyvenimo kokybę. Kauniečiai su Savivaldybės darbuotojais dažniausiai bendrauja, kai reikia gauti pažymą, gauti išmokas ar kitais socialiniais klausimais, tačiau nuoširdaus dialogo trūksta. Tikimės, kad šis pirmasis neformalus susitikimas taps ilgalaike tradicija Kauno mieste", - sakė T. Buzas.

Anot A.Kupčinsko, pietinėse Europos šalyse yra įprasta, kad po darbo savivaldybės darbuotojai vieną vakarą savaitėje skiria neformaliam bendravimui su miestiečiais.


Šiame straipsnyje: Merasbendravimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių