Savivaldybė neketina nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties

Kauno miesto savivaldybė nemato jokio pagrindo nutraukti „Žalgirio“ arenos koncesijos sutarties, sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

„Tiesioginio poveikio tikrai nėra, nes arena yra savivaldybės nuosavybė. Privatus operatorius yra “Kauno Žalgirio rėmėjas„, tai – viešoji įstaiga, ir jie veiklą vykdo –  praėjusių metų rezultatai rodo, kad jie išpildė koncesijos sąlygas, dėl to savivaldybė pervedė jiems koncesijos mokestį“, – ketvirtadienį sakė A.Kupčinskas.

Koncesininkui vykdant sutartį, mero teigimu, priežasčių nutraukti sutartį nėra pagrindo. Be to, koncesininkas paskolą „Žalgirio“ arenai įrengti ėmė ne Ūkio banke.

Koncesiją vykdančios bendrovės „Kauno arena“ direktorė Angelė Dementavičiūtė sakė, kad preciziškai laikomasi visų sutarties sąlygų.

Panaikinus Ūkio banko licenciją, viešojoje erdvėje pasigirdo kalbų, esą gali iškilti rūpesčių ir „Žalgirio“ arenai. Apie tai žiniasklaidoje prabilo ir Lietuvos banko valdytojas Vitas Vasiliauskas.

„Labai gaila, kad viešojoje erdvėje buvo sutapatinti du skirtingi objektai – “Žalgirio„ arena Kaune ir “Žalgirio„ stadionas Vilniuje (“Žalgirio sporto arena„). Todėl mums dabar tenka aiškintis, kad mes esame Kauno arena, o ne Vilniaus “Žagirio„ stadionas. Mums  niekas negresia, mes dirbame savo darbą. Visi numatyti renginiai “Žalgirio„ arenoje Kaune vyksta ir vyks. Tenka tik apgailestauti, kad kažkas galbūt tendencingai sumaišė dviejų skirtingų įmonių pavadinimus“, – sakė „Kauno arenos“ vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

no

no portretas
nes norint nutraukti nebūtina ketinti...

dar

dar portretas
kol kas

Buna atsitinka

Buna atsitinka portretas
Ui, klius cia ir Arenai, ir Kauno Tiekimui, ir Bonus Publikum draudimui, ir dar pekla zino kam, dasiris net iki Jugoslavu molzemio gamykleles.... Na, Pas kai ka per dideles ambicijos buvo, nors, kartais jis ir tesus budavo, tie, kad viskas sugriuvo ir daugelio zmoniu darbas bei tiketinos perspektyvos per niek nuejo... Kai kas is UB man yra nelabai gero padares, nes didele valdzia neva turejo, pajegus buvo... Taip negalima elgtis, na, bet isgyvenau, labiau pergyveciau jei geju santuokas iteisintu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių