Savivaldybė ir „Meridiano“ savininkai žada įteisinti bendradarbiavimą

Uostamiesčio valdžia ruošiasi pradėti oficialiai bendradarbiauti su burlaivio „Meridianas“ gelbėjimo fondu. Ruošiamas ketinimų protokolas, kurį pasirašys abi pusės.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad dokumentas ruošiamas ir yra derinamas dalyvaujant abiem pusėms.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė jį išsiuntė departamentams, kad šie patektų savo pastabas.

„Protokole bus numatyta, ką daro fondas ir ką savivaldybė, kad ateityje nebūtų pirštais badoma, kad kažkas kažko nepadarė“, – tvirtino L.Dūda.

Pagal ketinimų protokolą „Meridiano“ savininkai įsipareigoja suremontuotą burlaivį iki birželio 1 dienos sugrąžinti prie krantinės. Tačiau laivo viduje dar vyks remonto darbai.

Savivaldybė įsipareigotų iki minėtos datos atlikti aikštės prie „Meridiano“ krantinės kosmetinį remontą. Ketinama pakeisti supuvusią suoliukų medieną, juos perdažyti, atnaujinti aikštės grindinį, pasodinti gėlių.

Taip pat pagal rengiamą ketinimų protokolą savivaldybė taptų partneriu, jei atsirastų galimybės pritraukti lėšų iš ES fondų.


Šiame straipsnyje: Meridianas

NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau  portretas
matyt kažkam nubyrės nuo to bendradarbiavimo.

pirmam

pirmam portretas
o kam bendradarbiaut priešingu atveju :)

Justas

Justas portretas
Tai juodas kriminalas. LR nėra teisės aktu, kad, tai teisintų. Visi rengiantys tai, turi eiiti Stt patikrinimą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių