Savaitgalis „Oze“: nuolaidos, sveikata ir pramogos

Dvi dienos grožio procedūrų ir sveikos gyvensenos patarimų, pagardintų linksmybėms vaikams ir atrakcijomis suaugusiems. Visa tai šiandien ir rytoj prekybos centre „Ozas“.

Raudonžandžių vilionės

Paskutinėmis kalendorinės žiemos dienomis prekybos centras „Ozas“ kvepės obuoliais. Tas gaivus pavasarį bandantis prišaukti aromatas pasklis ir po sostinės gatves: Saulėtekio studentų miestelyje ir Gedimino prospekte praeiviams bus išdalytas pilnas sunkvežimis lietuviškų raudonžandžių.

Taip „Ozas“ siekia priversti vilniečius atsikvėpti po sunkių savaitės darbų, stabtelėti bent akimirkai ir susimąstyti apie savo bei artimųjų sveikatą. Šiandien ir rytoj prekybos centras lankytojus ragins prisijungti prie iniciatyvos „Sveikatos dienos“.

„Vaišindami vilniečius ir miesto svečius obuoliais, kurie yra vitaminų šaltinis, norime priminti, kad besibaigianti žiema – pats tinkamiausias laikas pasirūpinti sveikata, grožiu ir sustiprinti imunitetą. Todėl tęsiame tradiciją savo lankytojams pristatyti naujoves nemokamuose renginiuose ir šįkart jiems suteikiame galimybę gauti vertingų žinių, patarimų, patiems išbandyti daugelį sveikatai ir grožiui skirtų procedūrų, - renginio idėją pristatė prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė. – Be to, taip skatiname kitokią apsipirkimo kultūrą šalyje: siūlome ne tik nuolaidų, bet ir turiningų pramogų“.

Nemokami tyrimai

Užsukusiųjų į prekybos ir pramogų centrą „Sveikatos dienų“ metu laukia nemokamos estetikos ir sveikatos profesionalų konsultacijos, sporto ir kovos menų klubų prisistatymo programos, įvairios grožio ir sveikatos puoselėjimo procedūros.
„Ozo“ svečiai galės pasinaudoti tokių kompanijų kaip „Beža Famillia“ nemokamomis japonų sveikatingumo procedūromis, „Sothys“ plaukų šaknų ir galvos odos diagnostika ir sezoninės veido priežiūros procedūromis.

Turintiems problemų su oda, „Douglas“ odos priežiūros konsultantai žada pažerti patarimų, kaip ją prižiūrėti, atgaivinti ir pavasarį pasitikti skaisčiai švytinčiu veidu.

Turėtų suklusti ir daug laiko prie kompiuterio praleidžiantys miestiečiai – nuo mažiausio iki didžiausio. Akių nuovargiu besiskundžiantieji galės pasinaudoti proga nemokamai pasitikrinti regėjimą.

Metas geriems darbams

Nenuobodžiautų ir į „Ozą“ užsukę sporto aistruoliai. Jiems žadami specialūs įvairių sporto, sveikatos ir aktyvaus laisvalaikio leidimo produktų pristatymai – pradedant avalyne ir baigiant knygomis. Susidomėjusiems bus pritaikomos nuolaidos. Apie mažuosius „Ozo“ lankytojus – irgi pagalvota. Vaikams parengta pramoginė programa su interaktyviais žaidimais ir vaidinimais.

„Ozas“ ne tik skiepijama vakarietišką apsipirkimo kultūrą, kai klientai gauna ne tik nuolaidų, bet ir pramogas, tačiau remia ir socialines akcijas.

„Sveikatos dienų“ lankytojai galės pasiryžti tam, apie ką galbūt ilgai galvojo, tačiau taip ir nesiryžo arba neatrado laiko. Galbūt jau išmušė metas geriems darbams? Nacionalinis kraujo centras žmones kvies padovanoti kraujo tiesiog čia pat – po „Ozo“ stogu. O projekto „Nedelsk“ atstovai teiks konsultacijas apie krūties vėžį bei mokys, kaip kuo anksčiau užbėgti šiai pavojingai ligai už akių. Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos nariai ves pirmosios pagalbos pamokėles.

Akcijos „Sveikatos dienos“ metu vyks ir vaikų piešinių konkurso „Aš užaugsiu sveikas“ paroda.


Šiame straipsnyje: Ozas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių