Savaitgalį uostamiesčio patruliai tramdė mušeikas

Nuo penktadienio iki pirmadienio Klaipėdos aps. VPK patrulių rinktinės pareigūnai iš gyventojų gavo 230 pranešimų apie įvairius nusikaltimus bei pažeidimus. Dažniausiai teko vykti raminti mušeikas.

Penktadienį ryte gautas pranešimas, kad Vaidaugų g. 11 bute vyksta konfliktas. Nuvykus moteris paaiškino kad jos vyras sudavė jai per veidą, įžeidinėjo. Sulaikytas T. J., gimęs 1977 m.

Šeštadienį vakare gautas pranešimas, kad Taikos per. 21 namo  bute vaikinas puola merginą su peiliu. Nuvykus prie namo, abi pusės patrulius pasitiko kieme. Tarp sugyventinių įvyko konfliktas, kurio metu merginai buvo sužalotas skruostas, vaikinui buvo apibrozdintas kaklas bei alkūnė. Abu konflikto dalyviai buvo neblaivūs, jie nuvežti į 1PK budėtojų padalinį. Sulaikytas R. D., gimęs 1981 m.

Vėlai vakare buvo pranešta, kad Šilutės pl. 40A lauke sumuštas vyriškis. Nuvykus į vietą, pastebėtas GMP automobilis, kuriame buvo sumuštas vyriškis. Jį išsivežė 6 GMP brigada. Prie patrulių priėję du jaunuoliai paaiškino, kad išėjus iš parduotuvės „Maxima“ juos užpuolė grupė vaikinų, sumušė ir pabėgo. Nukentėję vyriškiai buvo nuvežti į 2PK rašyti pareiškimą.

Sekmadienį ryte gautas pranešimas, kad  Taikos pr. 70A esančioje degalinėje vyksta muštynės, apsauga vietoje, bet prašo pagalbos. Nuvykus muštynės jau buvo pasibaigusios. Dvi tarpusavyje konfliktavusios grupės reiškė pretenzijas viena kitai ir norėjo rašyti pareiškimus. Visi dalyvavę konflikte asmenys nuvežti į 2PK. Apsaugos darbuotojai tarnybiniame pranešime nurodė, kad abi grupės tarpusavyje mušėsi. Dėl šio įvykio sulaikyti 5 jaunuoliai – N. G. gimusi 1989 m.,  K. K., gimusi 1989 m., O. J., gimusi 1988m., V. N., gimęs 1993 m., R. J., gimęs 1983 m.

Sekmadienį naktį gautas pranešimas, kad Janonio 27 name esančiame klube sulaikyta mergina, kuri bandė atsiskaityti padirbta vieno šimto litų kupiūra. Nuvykus į vietą, apsaugos darbuotojas perdavė merginą, kuri paaiškino, kad jai kupiūrą davė šalia stovintis vaikinas. Sulaikyti ir nuvežti į 1PK J. K., gimęs 1992m. ir D. Ž., gimusi 1994 m.

Ryte buvo pranešta, kad  Taikos pr. 78 prie baro muša žmogų. Nuvykus į vietą,  pastebėtas ant šaligatvio gulintis vyriškis, kuris buvo kruvina galva ir veidu. Jį išsivežė GMP 7 brigada. Netoliese sulaikyti du vaikinai, kurie įtariami sumušę vyrą, jie neneigė, kad jį mušė, bet sakė gynęsi, nes vyriškis ant jų puolė su peiliu. Dėl šio įvykio nuvežti į komisariatą V. Z., gim. 1987m. ir E. Z., gim. 1989 m.

Po pietų gautas pranešimas , kad  Karklės kaime vyksta konfliktas tarp sutuoktinių. Nuvykus išaiškėjo, kad moteriškė grįžusi namo susipyko su savo vyru. Vyras moteriškę bei dukrą  iškeikė necenzūriniais žodžiais, rėkė, trenkė dukrai į petį. Vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į 1PK. Dėl šio įvykio sulaikytas V. B., gim. 1967 m.

Pirmadienį naktį gautas pranešimas , kad  Šilutės pl. 64 prie parduotuvės vyksta muštynės. Vykstant į iškvietimą, Šilutės pl. – Statybininkų pr. sankryžoje pastebėta grupę piliečių, tarp kurių vyko konfliktas, matėsi, kad prieš tai jie galėjo muštis, be to, ant šaligatvio gulėjo moteris, ji buvo be sąmonės. Moterį išsivežė GMP, o G. S., gimusį 1990 m., L. V., gimusį 1990 m., V. S., gimusį 1988 m., E. V., gimusį 1983 m., R. P., gimusią 1980 m., bei G. P., gimusią 1997 m., patruliai nuvežė į komisariatą

Naktį gautas pranešimas, kad Liepojos gatvėje Klaipėdos universitetinės  ligoninės priėmimo skyriuje triukšmauja agresyvus pacientas. Nuvykus į vietą, iš gydytojos gautas pareiškimas. Pilietis buvo sulaikytas, buvo panaudoti antrankiai ir nuvežtas į 1PK. Patikrinus pagal centrinę duomenų bazę, paaiškėjo, kad Š. M., gim. 1961 m, yra ieškomas dėl alimentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kriu

kriu portretas
Musu tautos veidas. O jeigu menesi sventes truktu ir i darba visems nereiktu?! Tikriausei neivieno zmogaus Lietuvoje neliktu blaivaus ir be blanso po akim...

korumpuota

korumpuota portretas
duok duok i sniuki duok...nieks nepades jei pats uz save nepastovesi... ir nejuokinkit su ta policija

nuotrauka

nuotrauka  portretas
tai gaidiska konkreciai ;DD
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių