Savaitgalį siautėjo vagys

Savaitgalį nuo ilgapirščių nukentėjo keli klaipėdiečiai. Kai kurie jų savo turto pasigedo vos pakirdę iš miegų, o kiti savo daiktų neteko viešajame transporte.

Šeštadienio paryčiais namuose atsibudęs Šilutės pl. gyventojas pasigedo rankinės su asmens dokumentais, 150 litų ir mobilaus telefono. Spėjama, kad  laukujes buto duris vagys atrakino pritaikę raktą.

Šeštadienį, apie 11.30 val. Turgaus gatvėje, mėsos prekių parduotuvėje iš 57 metų klaipėdietės rankinės pavogta piniginė. Joje buvo beveik 2 tūkst. litų, asmens dokumentai, bankų mokėjimo kortelės.      

Į policijos pareigūnus kreipėsi Rusijos pilietė, gyvenanti Gintaro gatvėje, dėl viešajame transporte nukentėjusio sūnaus. Šeštadienį, apie 21.30 val., Pilies gatvėje  važiuojant 8 maršruto autobusu trys nepažįstami jaunuoliai iš jos 16 metų sūnaus atėmė mobilųjį telefoną ir 100 litų. Žala įvertinta vienu tūkstančiu litų.

Vidurnaktį netoli naujojo turgaus važiavęs vyras taip pat nukentėjo nuo vagių, Kelią pastoję du nepažįstami vyrai dviratininkui kumščiu trenkė per veidą ir atėmė dviratį.   


Šiame straipsnyje: vagystės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių