Savaitgalį lietaus Klaipėdoje išvengti nepavyks

Permainingi orai pamažu verčia susitaikyti, kad vasara jau skaičiuoja paskutines akimirkas. Nors dienomis termometro stulpelis dar bandys pasiekti 20 laipsnių padalą, naktys pamažu vės. Be to, ateinančios savaitės pradžioje uostamiestį koš stiproki vėjai.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių skyriaus budintysis meteorologas teigė, jog šiandien žymesnio lietaus nelaukiama. Maksimali oro temperatūra dieną bus 18–20 laipsnių šilumos.

Sekmadienį pirmoje dienos pusėje – be lietaus, po pietų oras jau subjurs, laukiama kritulių.

Dieną termometro stulpelis kils iki 17–20 aukščiau nulio, naktį į sekmadienį bus 12–15, o į pirmadienį – 13–16 laipsnių šilumos.

Savaitgalį vyraus nestiprus vėjas, tačiau jau pirmadienį, laukiama, jis sustiprės iki 13–14 m/s, antradienį iki 10–15 m/s.

Ateinančią savaitę, pirmadienį, turėtų protarpiais palyti, maksimali oro temperatūra dieną – 19–17 laipsnių šilumos. Antradienį laukiama trumpo lietaus, dieną įšils taip pat iki 19–17 laipsnių.

Trečiadienį anticiklonas lems šiek tiek geresnius orus – lietaus nelaukiama, pūs nestiprus vėjas, dieną bus 17–20 laipsnių šilumos. Panašūs orai prognozuojami ir ketvirtadienį.

Tik naktimis po truputį vės – savaitės pradžioje dar bus 14–16, 11–13, o naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį – jau tik 8–11 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių