Savaitgalį Liepkalnyje pritrūko slidžių

Šimtai didelių ir mažų vilniečių savaitgalį skubėjo ant Laimio kalno pradedantiesiems skirtos trasos. Žmonių būta tiek daug, kad kai kuriems nuomos punktuose pritrūko slidžių.

Tai pirmasis savaitgalis šią žiemą, kai vilniečiams ir sostinės svečiams pasitaikė proga pasinerti į tikrų žiemos pramogų sūkurį. Lengvas šaltukas, natūralus ir sniego patrankų pagamintas sniegas nepaliko abejingų. Į kalną kopė ar keltuvu kilo margaspalvė slidininkų ir snieglentyninkų minia. Ne ką mažiau žmonių leidosi žemyn.

Diena.lt portalo žurnalistų kalbintas vilnietis pasakojo, kad ant kalno su šeima praleido visą savaitgalį. Pasak vyriškio, čia taip pat atėjo nemažai jo draugų ir pažįstamų, tačiau esą buvę kartų, kai žmonių susirinkdavo ir daugiau.

„Šis savaitgalis iš tiesų pirmasis, kai yra normalus sniegas ir šaltis, kad tas sniegas išsilaikytų. Tačiau daugeliui žmonių nusibodo laukti ir jie išvažiavo slidinėti kitur, į užsienį. Tie kurie neišvažiavo, kaip aš pavyzdžiui, sniegą pamatę iškart ant kalno nuskubėjo“, - kalbėjo Ričardu prisistatęs pašnekovas.

Su dviem vaikais ant kalno atėjusi Alina pasakojo, kad jos atžaloms teko pasitenkinti snieglentėmis, nors atėjo jie būtent slidinėti.

„Mes buvome ši čia 11 valandą, o nuomos punktas dirba nuo 10. tačiau slidžių jau nebuvo. ką gi nuomojomės snieglentes, teks mokytis naujo sporto“, - šypsojosi moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių