Šauniausia mama meilę dalija ne tik saviems vaikams

Uostamiestyje I.Simonaitytės bibliotekoje pirmąkart vykstančios „Šeimos dienos“ ketvirtadienį klaipėdiečius pakvietė į šventinį renginių atidarymą.

Po knygų parodos „Šeima – tai dovana“ pristatymo, žavaus „nėštukių“ choro „Big“ pasirodymo buvo pagerbta ir „Šauniausios mamos“ rinkimų laureatė. Ja, klaipėdiečių valia, tapo mama ir močiutė Rūta Žiogienė.

Kartu su „Šeimos dienų“ organizatoriais šį konkursą surengęs dienraštis „Klaipėda“ nuo balandžio 15-osios skaitytojus kvietė pristatyti savo mamas, pasidžiaugti jų prasmingais darbais, išreikšti joms savo padėką ir meilę.

Rinkimams buvo pasiūlytos 26 mamos, už kurias skaitytojai aktyviai balsavo iki pat Motinos dienos, gegužės 5-osios.

Kaip pripažino rinkimų laureatę pasveikinusi dienraščio „Klaipėda“ vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoja Jolanta Juškevičienė, tai, jog klaipėdiečiai R.Žiogienę išrinko tokiu dideliu atotrūkiu nuo kitų pretendenčių ir skyrė jai net 680 balsų, nekelia abejonių, kad tai išties ypatingas žmogus.

„Jos meilės užtenka visiems – ir šeimai, ir tiems, kuriems ji tarsi antroji mama... Visą savo gyvenimą aukojus ypatingiems vaikučiams, šis atsidavimas jai atsiperka mūsų visų vaikų šypsenomis, o jos šiluma, rūpestingumas ir gėris niekada neišsenka... Ji pati pati nuostabiausia ir mūsų visų mylimiausia MAMA“, – taip R.Žiogienę konkurse pristatė jos dvi dukros.

Savo rūpesčiu, meile moteris dalijasi ne tik su savais vaikais. Jau daugiau nei 20 metų socialinė pedagogė dirba uostamiesčio specialiųjų poreikių ugdymo įstaigoje „Svetliačiok“, kurią lanko ypatingi vaikai, tad su jais gali dirbti taip pat tik ypatingi žmonės.

R.Žiogienė prasitarė, jog konkurse ją pristačiusios dukros padovanojo didelę ir malonią staigmeną. Pati 9 vaikų šeimoje užaugusi moteris prisipažino, jog jai svarbiausias titulas – būti mama.

Rinkimų nugalėtojai teko ne tik sveikinimai, gėlės, bet ir vertingas prizas – 500 litų vertės čekis pasilepinti maloniomis procedūroms G.Ramanauskienės grožio ir sveikatingumo klinikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Renata

Renata portretas
Nefaktas, kad nepirko balsu...jugi zinome, kad feisbuke pastoviai siuncia nuorodas kasnors su zodziais "prabalsuokit prasau uz tokia ir tokia mama"...

mindaugas

mindaugas portretas
O cia skaitosi balsu pirkimas? :D

Ligita

Ligita portretas
Teko bendrauti su Rūtele, tikrai labai šiltas ir nuoširdus žmogutis :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių