Šalčininkuose - dar vienas mirtinai girtas vairuotojas

Vos ant kojų pastovintis ir liežuvio neapverčiantis šalčininkietis policininkams neblaivus įkliuvo jau ne pirmą kartą.

Ankstyvą ketvirtadienio rytą, apie 7.50 val. Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato  Šalčininkų r. policijos komisariato Patrulio būrio pareigūnai Šalčininkų Pramonės gatvėje patikrinimui sustabdė automobilį, vairuojamą E. K.  Vairuotojo kalba buvo nerišli, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas. Patikrinimo metu E. K nustatytas sunkus (5,27 promilės) girtumo laipsnis.

Vairuotojo pažymėjimo, transporto priemonės registracijos dokumentų bei techninės apžiūros talono, vairuotojas neturėjo. Nustatyta, kad vairuotojas pakartotinai padarė Kelių eismo taisyklių pažeidimą, t.y. per vienerius metus jau ne pirmą sykį vairavo transporto priemonę būdamas neblaivus. E. K buvo nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

O štai trečiadienį netoli Šalčininkų kontrolės punkto pasieniečiams įkliuvo visiškai girtas vietos gyventojas, vairavęs automobilį „Alfa Romeo 156“. Jam nustatytas taip pat kone mirtinas girtumas – beveik 6 promilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
tai buvo ne lenkai? Jei taip, tai drąsiai skelbkit pavardes, lenkai dėl to nemitinguos. O jei lenkai tokie "ereliai", tai užteks tik inicialų, ne pavardžių ir mes suprasim, kas nebaudžiami girti važinėja.

Vytas

Vytas portretas
ak jo... nebe tie laikai, kad girti ramiai galetu vazineti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių