„Ryanair“ rudenį pradės skrydžius iš Kauno į Geteborgą

Airijos pigių skrydžių bendrovė "Ryanair" lapkričio mėnesį pradės tiesioginius skrydžius iš Kauno oro uosto į Švedijos miestą Geteborgą.

Tai ketvirtadienį spaudos konferencijoje sakė "Ryanair" Airijos, Didžiosios Britanijos, Šiaurės Europos ir Baltijos šalių rinkos vadovas Laszlo Tamas (Laslo Tamas). Anot jo, skrydžius planuojama pradėti nuo lapkričio 2 dienos ir vykdyti 3 kartus per savaitę.

"Mes tikimės, kad Švedijos turistai pamėgs šią naująją kryptį", - teigė jis.

L.Tamas teigė, jog bendrovė yra patenkinta veiklos rezultatais Kauno oro uoste. Tačiau jis neatskleidė tolesnių bendrovės planų antrajame pagal dydį Lietuvos oro uoste.

"Ryanair" atstovas taip pat pripažino, jog vis dar tebevyksta derybos dėl skrydžių iš Vilniaus ir Palangos oro uostų, tačiau konkretaus sutarimo dar nėra.

"Tai būtų naujos kryptis, jos nesidubliuotų su maršrutais Kaune. Dėl šių planų vis dar diskutuojame", - teigė jis.

Jis teigė esantis nusivylęs Lietuvos Turizmo departamentu, esą ši įstaiga nerodo iniciatyvos kartu su "Ryanair" reklamuoti šalį užsienyje: "Lietuvos Turizmo departamentas nerodo pasiryžimo dirbti kartu su "Ryanair" ir taip pritraukti daugiau turistų".

Šiuo metu "Ryanair" iš Kauno skraidina 18 krypčių, iš jų - net į tris šalia Londono esančius oro uostus.

Liepos sklandė gandai, jog "Ryanair" nuo lapkričio mėnesio iš Kauno oro uosto nebeskraidins į tris užsienio miestus - Brėmeną (Vokietija), Birmingemą (Jungtinė Karalystė) ir Žironą (Ispaniją).

"Ryanair" gegužės pradžioje Kaune atidarė savo pirmąją orlaivių bazę Vidurio ir Rytų Europoje.


Šiame straipsnyje: Ryanair

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių