Rusijos „Transaero Airlines” pradeda skrydžius iš Maskvos į Vilnių

Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) žiemos sezono tvarkaraštis pasipildė nauja kryptimi: šiandien įvyko pirmieji tiesioginiai skrydžiai Domodedovas – Vilnius ir Vilnius – Domodedovas.

Į šį Maskvos oro uostą skrydžius vykdys antra pagal dydį Rusijos oro linijų bendrovė „Transaero Airlines”.

„Skrydžiai į Vilniaus oro uostą yra labai svarbus žingsnis plečiant „Transaero Airlines” skrydžių žemėlapį ir sukuriant naujas susisiekimo galimybes tarp Europos miestų ir Rusijos, NVS ir toli už jos ribų. -  sako „Transaero Airlines” generalinė direktorė Olga Pleshakova, - Esame įsitikinę, kad mūsų nauja kryptis keleiviams suteiks galimybę ne tik patogiai pasiekti Maskvą, bet ir pasinaudoti Domodedovo oro uosto transferinėms kelionėms“.

O. Plechakovos teigimu, Vilniaus kryptis prisidės prie tolimesnio kompanijos vystymosi ir „Transaero Airlines“ išlaikys savo poziciją sparčiausiai augančių Rusijos vežėjų penketuke.
 
„Dar viena kryptis į Maskvą – tai aktyvaus ir planuoto darbo rezultatas, kurio buvo siekiama, įvertinus didėjančius keleivių srautus tarp Vilniaus ir Maskvos, turizmo sektoriaus prioritetus ir atsiveriančias verslo galimybes“. – komentavo TVOU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Rusų skrydžiai iš Vilniaus į Domodevo oro uostą planuojami keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Atvykimas į Vilnių pirmadieniais ir sekmadieniais – 11.40 val., išvykimas iš Vilniaus – 12.30 val., atvykimas ketvirtadieniais – 16.40 val, išvykimas – 17.30 val., o šeštadieniais atvykimas – 8.30 val., išvykimas – 9.20 val. Skrydžio į Maskvą trukmė – 1 val. 40 minučių.

„Transaero Airlines“ reisai bus vykdomi keturis kartus per savaitę lėktuvu „Boeing 737-500“, talpinančiu 101 keleivį. Per mėnesį šiuose skrydžiuose keleiviams bus pasiūlyta apie 3 650 vietų.


Šiame straipsnyje: Transaero Airlinesoro uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių