Iš Rusijos parsigabentą benziną pardavinėjo internete

Policija pričiupo 31-erių metų kaunietį M. T., kuris nelegaliai pardavinėjo iš Rusijos parsigabentą benziną.

Vyras degalus atsiveždavo iš Kaliningrado srities, o jį realizuodavo pasiskelbęs internete. Parsivežtą kurą M. T. laikė viename garažų, esančių Islandijos pl. 95, Kaune. Pirmadienį kauniečio išsinuomotame garaže Žaliakalnio policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai rado 100 litrų benzino. 

Tą patį vakarą, apie 21 val., policija garažų masyvuose Islandijos pl. 181 pastebėjo asmenį, iš automobilio „Citroen Evasion“ išleidžiantį dyzeliną. Apžiūrėjus automobilį pastebėta, kad automobilyje įrengtas papildomas degalų bakas (talpykla), skirtas dyzelino gabenimui. Iš 35-erių metų kauniečio E. V. pareigūnai paėmė 145 litrus dyzelino.

Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką M. T. ir E. V. gresia nuo vieno iki penkių tūkstančių litų bauda su prekių konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: degalaikuraspolicijadyzelinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gal žinot kur parduoda, važiuočiau pastoviai pirkti.

Marija

Marija portretas
Kiek daug surado, net juokinga. Ar zmogus negalejo sau turet nusipirkes 100 ltr kuro? Jus ziurekit, kas veza furom, ne simta litru, o tukstanciais. Sunsnukiai.

mazvaikis

mazvaikis portretas
matyt trukde rimtesniems rajono kontabandistams ....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių