Rumuno automobilio bagažinėje Kauno policija rado kvepalų klastočių

Kauno policija Rumunijos piliečio automobilyje aptiko, kaip įtariama, falsifikuotus garsių firmų kvepalus.

Panerių g. pareigūnai trečiadienį popiet sustabdė patikrinti lengvąjį automobilį „Mercedes Benz“. Automobilio bagažinėje policininkai rado galimai suklastotus garsių firmų kvepalus: 45 dėžutes kvepalų ir keturis vienetus blakstienų tušo.

„Mercedes Benz“ vairavo 41-erių metų rumunas S. G. Vairuotojas paaiškino, kad kvepalus pirko Lenkijoje, tačiau prekių įsigijimo  dokumentų pateikti negalėjo. S. G. nuvežtas į policijos komisariatą dėl galimai įvykdyto administracinio teisės pažeidimo – prekių gabenimo be dokumentų.

Administracinių teisės pažeidimų kodekse numatyta, kad prekių, kurių vertė yra nuo penkių iki penkiolikos minimalių gyvenimo lygių (MGL) dydžio sumos, gabenimas Lietuvos teritorijoje be jų įsigijimą arba gabenimą patvirtinančių dokumentų ar su suklastotais dokumentais, užtraukia baudą nuo 500 iki 1500 litų su krovinio konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
pasipylė rumunų aplink Kauną , trinasi palei bankomatus, prie parduotuvių siūlo šlamštą visokį, pakelėse imituoja gedimus... Karoče : pamatei ir skambink 112, kad nuskausmintų svolotinas, ba vėl kur įsirengs palapinių miestelį...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių