R.Ščiogolevaitė „skėlė antausį“ A.Mamontovui

Sostinės klubą „Tamsta“ penktadienio vakarą okupavo LNK žvaigždės. Vakarėlis surengtas LNK interneto svetainės atnaujinimo proga, o jo vinimi tapo šiame tinklalapyje nuo penktadienio nemokamą savo albumo „Elektroninis dievas“ elektroninę versiją pristačiusio Andriaus Mamontovo gyvo garso koncertas.

Vakaro akibrokštu tapo netikėtas konkurencinėje televizijoje dirbančios dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės apsilankymas klube. Vakaro vedėjas Rolandas Vilkončius, išvydęs netikėtą viešnią, nusprendė jai įteikti A.Mamontovo albumą. Tačiau R.Ščiogolevaitė, užlipusi ant scenos, arogantiškai tarė: „Mūsų šeimoje yra tik vienas Mamontovo gerbėjas – Elvinas Dandelis“.

Po tokio „antausio“ A.Mamontovui į klubą susirinkusi publika nušvilpė atlikėją. Nors R.Ščiogolevaitės komentaras šokiravo daugelį vakaro svečių, tai nuotaikos šventės lankytojams nesugadino.

Ypač didelio palaikymo sulaukė atlikėjo sugrotos ir sudainuotos dainos iš jo anstesnių solinių darbų bei „Foje“ bendros kūrybos.

Netrukus A.Mamontovas leisis į koncertinį turą po didžiausius šalies miestus. Du turo koncertai vyks Vilniuje – lapkričio 23-ąją klube „Tamsta“, gruodžio 26-ąją - „Forum Palace“ rūmuose. Per koncertus bus galima įsigyti ir „fizinę“ albumo versiją kompaktinės plokštelės pavidalu.

Andriaus Mamontovo albume - 10 visiškai naujų kūrinių, įrašytų šią šią vasarą. Viena jų – “Rudenio vėjas” - jau skamba radijo stočių eteryje.

Albumo populiarumas pranoko lūkesčius - per pirmąsias tris valandas jį iš atsinaujinusio LNK puslapio parsisiuntė per 10 tūkst. gerbėjų. Penktadienio vakarą albumą parsisiuntę buvo jau apie 30 tūkst. melomanų.

Pasak paties atlikėjo, albumo pavadinimas gali kiek klaidinti, nes muzika jame nėra elektroninė. „Elektroninio Dievo“ stilistika artimesnė seniesiems mano albumams „Pabėgimas“ ir „Šiaurės Naktis. Pusė Penkių“. Pagrindinė idėja ir mintis gimė 2008-aisiais atostogaujant Graikijai priklausančioje Rodo saloje, kai vieną dieną ant pajūrio smėlio iš akmenų dėliojau visokius pagoniškus ženklus“, - prisimena dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ass

ass portretas
mano visoj giminej jos niekas neklauso :D

joo

joo portretas
na ir stacioke...

Rimas

Rimas portretas
Bebalsis saviveiklininkas mamontovas ir profesionale su balsu ir be charizmos sciogolevaite. = = Tautieciams dramblys uzlipes ant ausu:)
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių