Rotušės aikštėje šoko tuzinas „Lady Gagų“

Šeštadienio vidurdienį vilniečiai Rotušės aikštėje stebėjo keistą tuzino moterų, apsirengusių kaip dainininkė Lady Gaga, šokį.

Dėmesį patraukusios įspūdingais kostiumais Lady Gaga antrininkės daugiau nelabai turėjo kuo nustebinti žiūrovų. Įsijungusios dainininkės dainos įrašą per nedidelį nešiojamą magnetofoną jos visos kartu šoko, tačiau tai daryti joms ne itin sekėsi. Gal tokia ir buvo idėja - patys organizatoriai šį pasirodymą pristatė kaip šokančių monstrų šokį.

Baigusios šokti "Lady Gagos" padalino praeiviams sausainių, nusifotografavo su norinčiais įsiamžinti, pasirašė autografus jų prašiusiems vaikams. Kadangi norinčių neatsirado itin daug, moterys sėdo į limuziną ir išvažiavo.

Šio renginio žiūrovais atsitiktinai tapę praeiviai svarstė, ar čia taip keistai linksminasi žvaigždės, švenčiamas didelis mergvakaris ar filmuojama kokia nors laida. Iš tiesų tai buvo tiesiog reklaminė akcija - po pasirodymo Rotušės aikštėje šokėjos išvažiavo į vieną iš sostinės picerijų, o po to į įrašų studiją neva įrašyti dainos "Bad Romance".


Šiame straipsnyje: Lady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių